Szoftverfejlesztés C++ nyelven

Napjaink számos területén egyeduralkodó programozási paradigmája az objektumorientált programozás. A nagyobb szoftverrendszerek iránt támasztott követelmények - főként az átláthatóság és a karbantarthatóság - eddigi tudásunk alapján leginkább ebben a megközelítésben kezelhetők. A szerzők olvasmányos formában, sok példával illusztrálva mutatják be a... bővebben
Utolsó ismert ár:
6 460 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tamás
Ugyan drága, de jó minőségű. Nem referenciának készült, ami nem baj, mert az van a neten, hanem egy jól felépített, kezdőtől haladóig használható tankönyv. Én 4 éve programozom C++-szal, és még így is tudott újat mondani. Egyedüli hátránya, hogy nem tér ki a C++11 újításaira.
KisJ
Nekem -a kicsit drága árától eltekintve- tetszett a könyv, különösen hasznosak voltak az OOP-t és a magyar nyelvi támogatást leíró részek (... de lehet, hogy csak azért, mert nem vagyok "hivatásos" programozó...) Emellett első C++ könyvnek én sem ajánlanám.
Robi
Szerintem 2. tankönyvnek teljesen jó, azoknak, akik már túl vannak a "hello world" típusú programokon. Ahogy a szerző a bevezetőben is írja ez nem referencia könyv. A különböző részek egymásra épülnek, egymás után van értelme haladni az anyaggal. Ilyen terjedelmes könyv szerintem egyáltalán nem sok, főleg, ha a 15%-os törzsvásárlói kedvezményt is beleszámolom. A könyvben lévő szakirodalmakkal lehet folytatni, aki még komolyabban szeretne ismerkedni a C++ al.
B.Gábor
Pro: - Alapos áttekintést nyújt, részletes leírással a standard library-ről és annak képességeiről. Kontra: - Nehezen használható referencia könyvnek a terjedelmes és mesélős magyarázatok miatt, melyek olykor már a szimpla megértést is inkább nehezítik, mint segítik. - Borzasztóan drága, ahhoz képest, hogy csak egyfajta beveezetés a C++ nyelvbe.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31