Beke György

Hűtőipari kézikönyv 2. - Technológiák

mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  584 oldal

A Hűtőipari kézikönyv első kiadása óta nagyot fejlődött az élelmiszerek hűtése, gyorsfagyasztása az egész világon, így hazánkban is. A kézikönyv az elmúlt évtizedek alatt az oktatásban, a műszaki fejlesztésben és a mindennapi szakmai munkában nélkülözhetetlen hiánycikké vált. Új eljárások, új termékek jelentek meg és a táplálkozástudomány is más követelményeket támaszt a feldolgozott élelmiszerekkel szemben. Nőtt a hűtőlánc, az élelmiszer-biztonsági követelmények szerepe. A kézikönyv szerzői, akik az élelmiszer-tudomány, az élelmiszerhűtés, -fagyasztás szakemberei, a legújabb kutatási, fejlesztési eredményeken alapuló ismereteik alapján dolgozták fel a fejezeteket. 2. kötet: Technológiák 1. Élelmiszerek tartósítása hűtőkezeléssel 2. Hűtött és gyorsfagyasztott élelmiszerek nyersanyagai 3. Élelmiszerek hűtőtárolása 4. Gyorsfagyasztott termékek gyártása 5. Gyorsfagyasztott termékek csomagolása 6. Gyorsfagyasztott élelmiszerek tárolása 7. Hűtött és kíméletesen feldolgozott élelmiszerek gyártása 8. Hűtött és gyors.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
5 700 Ft

A termék megvásárlásával

570 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:584
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1110 gr
Illusztráció169 ÁBRA
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789639358850
Árukód2096511 / 1013095

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
5 700 Ft

A termék megvásárlásával

570 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat