Hűtőipari kézikönyv 2. - Technológiák

A Hűtőipari kézikönyv első kiadása óta nagyot fejlődött az élelmiszerek hűtése, gyorsfagyasztása az egész világon, így hazánkban is. A kézikönyv az elmúlt évtizedek alatt az oktatásban, a műszaki fejlesztésben és a mindennapi szakmai munkában nélkülözhetetlen hiánycikké vált. Új eljárások, új termékek jelentek meg és a táplálkozástudomány is más... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
A Libri Könyvesboltjai jelenleg zárva tartanak, így az online rendelt termékek bolti átvételére nincs lehetőség.
5% kedvezmény! Kosárba
6 000 Ft
5 700 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 570 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5