Bak János  |  Dr. Tóth László

A minőségi tejtermelés technikája

szaktudás kiadó ház zrt.  | 2001  | MAGYAR nyelvű  | KÖTVE  |  216 oldal

A könyv elsősorban alapvető ismereteket kíván nyújtani a tejtermelést végző gazdálkodóknak, farmereknek, fejő szakmunkásoknak. Kitér a fejéssel kapcsolatos legújabb fejlesztések eredményeire, ismerteti a nemzetközi szabvány (ISO) vonatkozó legfontosabb tételeit, azzal a szándékkal, hogy felhívjuk a figyelmet az EU-csatlakozáskor ránk váró tennivalókra. Reméljük, hogy könyvünk hasznos olvasmány lesz azoknak a fiataloknak is, akik a mezőgazdasági munkát, a gazdálkodást választják élethivatásuknak és netán könyvünkből ismerkednek meg a gépi fejés alapjaival.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 945 Ft

A termék megvásárlásával

294 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó szaktudás kiadó ház zrt.
Kiadás éve2001
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:216
BorítóKÖTVE
Súly490 gr
IllusztrációÁBRÁK, TÁBLÁZATOK
ISBN9633563240
Árukód2095636 / 1012744

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 945 Ft

A termék megvásárlásával

294 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa