Az utolsó olimposzi - keménytábla - Percy Jackson és az olimposziak 5.

A félvérek egész évben harcra készülődtek, de tudták, hogy nem sok esélyük van a győzelemre. Kronosz serege erősebb volt, mint valaha, és minden átállt istennel és félistennel nagyobb lett. Amíg az olimposziak a pusztító Tüphónt próbálták megállítani, addig Kronosz bevonult New Yorkba, ahol az Olimposz gyakorlatilag őrizetlenül állt. Az Idő Urának... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 134 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lakatos Márk
Ez az egyik legjobb rész! Nagyon Jó!!!
Z
Az utolsó kötete Percy kalandjainak méltó (átmeneti) befejezése volt a könyvsorozatnak. A félistenek egy döntő csatát vívnak, amely talán az eddigi kalandjaiknál is sokkal izgalmasabb és veszélyesebb. Riordan kitett magáért és az, aki ezt könyvet olvasta New Yorkot valószínűleg sohasem fogja ugyanolyan színbe látni többé (maximum pár szatírral és kardozó félistennel együtt).
Zoli
Kedvenc sorozatom :P
Kati
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, még a Harry Pottert is felülmúlta. A kedvenc részem a Csata a labirintusban volt, de ez is nagyon tetszett! A befejezést nem így vártam volna. SPOILER következik! Sosem értettem ezt a Rachel-dolgot, valahogy nem kedvelem azt a lányt. Idegesítő, hogy azt hajtogatja, hogy neki "ez a sorsa". Ahogy "dobta" Percyt.., áá. Nem bírom :) A kedvenc szereplő(i)m az elejétől fogva Annabeth és Luke volt. De Grovert és Percyt is bírtam. SPOILER vége. Várom a következő olimposzi sorozatot! Biztos vagyok benne, hogy legalább ilyen jó lesz.
blake
Már várom a következő olimposzi sorozatott.tök jó volt ez is.
Brigi
Remélem az Olimposz hősei sorozatot is lefordítják magyarra! Az új részekben ugyan nem Percy a főszereplő, de érdekes a 3 új szereplő jelleme, izgalmas a történet, vicces helyzetekkel és váratlan fordulatokkal. Mellesleg jó hallani Annabeth-ről és a táborról. És előbb-utóbb Percynek is színre kell lépnie. ;) Az ötödik rész egyébként az egyik kedvencem, nagyon izgalmas, ajánlom mindenkinek a sorozatot!
Hanna
Vigyázz,kész,PERCY!
Hanna
Ez nagyon klassz könyv én már olvastam és IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!
malamutituti
szerintem is a HP után a második könyvsorozat imádom!!!!! de az öt közül ez lett a legjobb :) és kár hogy vége
Rabigond
Nagyon jó volt, már alig vártam, most olvastam ki kb 10 perccel ezelőtt. Komolyan ez a második legjobb könyvsorozat ( a Harry Potter után az fölülmúlhatatlan :D). Mindenkinek ajánlom aki még nem kezdte el olvasni az sürgősen tegye meg. Csak kár hogy vége :S
jeej
Imádom ezt a sorozatot, és az ötödik, a befejező rész a kedvencem. Nagyon örülök neki, hogy immár nálunk is kapható! Kíváncsi vagyok, hogy vajon a második sorozatot is lefordítják-e? Merthogy a történet nem ér teljesen véget. Az író még újabb öt könyvet ígért, ebből kettő kész, és a harmadik idén ősszel fog megjelenni! :)
Dorka1212
Már alig várom, hogy elolvashassam. Ez a kedvenc sorozatom. Mindenkinek ajánlani tudom. :D
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1