Az utolsó dal

Nicholas Sparks legújabb könyve egyszerre két ember megható történetét hozza közel hozzánk: egy lányét és egy apáét. A lány regénye kamaszkori lázadásról, barátságról, az első szerelem öröméről és fájdalmáról, az apáé egy házasság kudarcáról, a gyerekek iránti feltétlen szeretetről szól. Az elvált Steve a nyári szünidőt gyermekeivel tölti tengerparti... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
S
A film miatt vettem meg a könyvet, és sajnos így, hogy tudtam a végét, már a könyv felétől zokogtam... Komolyan, nagyon régen sírtam már ennyit könyvön! Az egyik kedvencem lett, gyönyörűszép szerelmi történet, és az apa-lánya kapcsolat kibontakozása is nagyon megható. Rádöbbent, hogy ez veled is megtörténhetne, és tényleg! Elég csak körülnézni, mennyi ember hal értelmetlen és meg nem érdemelt halált, mennyien vannak haragban... Én sokat tanultam ettől a könyvtől! :)
Bubu
Egy könyv, ami megtanít arra, hogy értékeld az életet és a családot. Egy érzelmes, szerethető regény mely segít, hogy értékeld azt, hogy vannak szüleid. Megtanít szeretni és megbocsátani. Reményt ad, hogy mindig van melletted valaki, aki segít, megbízik benned és fogja a kezed. Rádöbbent, hogy rövid az élet ezért minden percét használjuk ki. Bárki, bármikor is olvassa, biztosan talál benne olyan mondanivalót, ami segít a saját életében megbocsátani, továbblépni, elengedni vagy teljes szívből szeretni. Nicholas Sparkstól (nem meglepő módon) most is egy olyan könyvet találtam, ami elgondolkodtatott, olykor megnevettetett vagy éppen könnyeket csalt a szemembe. Egy olyan regény, melyet lehetetlenség csak egyszer elolvasni.
Katy
Egy szomorú de mégis nagyon szerethető könyv!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot