Az erdő

"Látom apámat azzal az ásóval" "Amikor tizennyolc éves voltam, felügyelőként dolgoztam egy nyári táborban. Négy táborlakó - köztük a nővérem - az utolsó éjjel kiszökött az erdőbe. Soha többé nem látták őket. Csak kettőjük holtteste került elő. A tizenhét éves Margot Greent átvágott torokkal találták meg száz méterre a tábortól. A szintén tizenhét... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tímea
Most olvastam másodjára, és most is sikerült 2 éjszaka alatt. Szükségem volt egy efféle könyvre a romantikus után. Nagyon jó,izgalmas és még a végén is fordulatos.Nekem ez a fajta befejezés is tetszik.Olvasása közben könnyű a külvilágot kizárni.
Fanni
Zseniális.Nem tudod lerakni a könyvet csak ha már leragad a szemed.Az utolsó sorokban is olyan fordulatok vannak..!Én nem vagyok az a nagy könyvolvasó,de ezt megéri elolvasni mert nagyon nagy élmény.
Csilla
Nagyon jó könyv, az egyik nagy kedvencem.
Noémi
Én annyira nem kedvelem a krimiket. Így is tudjátok ajánlani? :)
Mészáros István
Nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom!
Dóra
Nagyon,nagyon jó könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki még nem olvasta el, az gyorsan tegye meg! :)
Julianna
Rettentően jó könyv!!!!!!!!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom... és hát a vége az sem semmi!!!!!!!
Czentye Csilla
Nem akarok sablonos értékeléseket írni...De aki egy izgalmas krimire vágyik az ne is hezitáljon, hanem vegye meg ahogy meglátja, mert abszolút megéri!
Cz. Csilla
Nem akarok sablonos értékeléseket írni, de ha valaki egy baromi izgalmas és jó könyvre vágyik, az ne is hezitáljon, hanem mindenképpen vegye meg, mert érdemes!
Cz. Csilla
Nem akarok sablonos értékeléseket írni, de ha valaki izgalmas könyvre vágyik, az ne hezitáljon, hanem vegye meg a könyvet, mert érdemes!
Klaudia
Rettenetesen jó könyv egyetértek mindenkivel csak ajánlani tudom én is nagyon lebilincselő izgalmas könyv ez volt életem legjobb könyve amit olvastam
mili
Hú, hát ez nem semmi volt... Eszméletlen, lebilincselő, hibátlan és tényleg letehetetlen. Alig várom a következő Coben-könyvet, remélem az is ilyen jó lesz. Mindenkinek csak ajánlom, nem fogjátok megbánni, ha elolvassátok.
Oresz
Jó könyv, tényleg fordulatos, csak ajánlani tudom!!!
Gál Éva
Nagyon nagyon jó könyv. Egyet értek az előttem szólóval. Az Ő kritikája miatt vettem meg, köszönöm Neki. :)
nomak
Remek,remek,remek...Coben egész egyszerűen nem tud hibázni.Semmi flikk-flakk,semmi művészieskedés,ez egy igazi,nagybetűs KRIMI.A kiadó nálam begyűjtötte újabb jó pontját.Olvasson mindenki Harlan Coben könyveket...
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot