Az én családfám - Foglalkoztató

Ennek a színes foglalkoztató könyvnek a segítségével feltérképezheted saját családfádat és összegyűjtheted a közös emlékeket. Az egyszerű, kitöltésre és megválaszolásra váró kérdések segítenek abban, hogy minél többet megtudj családodról és annak tagjairól. Fedezd fel, hogyan kapcsolódtok egymáshoz, gyűjtsd össze a közös emlékeket, és rajzold meg a...
Utolsó ismert ár:
845 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Már jóval az iskolakezdés előtt nagy hangsúlyt fektetnek az óvodákban a pedagógusok a gyerekek meglévő ismereteinek fejlesztésére, melyek kiterjednek azokra az általános tudnivalókra, mint például a családtagok név szerinti megnevezése, életkoruk, valamint a gyermek saját életkorának ismerete. Csapody Kinga izgalmas foglalkoztatójában a gyerekek egyszerűen elkészíthetik saját családfájukat, miközben játszva tanulhatnak. A könyv könnyen értelmezhető kérdéseire adható válaszok hozzásegítik az óvodás korú gyerekeket ahhoz, hogy minél több fontos információt tudjanak meg családtagjaikról. Fedezd fel családod múltját, gyűjtsétek össze szüleiddel a közös emlékeket, és rajzolj egy gyönyörű családfát!

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2