Aszalás kandírozás

 | 2014  | MAGYAR nyelvű

A könyvben a gyümölcsök eltartásának két alapvető módját ismerheti meg az olvasó. Az aszalás technikáján és az aszaláshoz használatos eszközök részletes bemutatásán kívül megismerkedhetünk a mogyorós cseresznye és a vörösboros szilva elkészítésének fortélyaival is. A kandírozáshoz a szerző alaprecepteket mutat be, és természetesen az egyes gyümölcsöknek is szentel egy-egy fejezetet, melyben a tartósítás sajátosságait mutatja be.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Online ár: 690 Ft
Akciós ár: 517 Ft

Azonnal letölthető

Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub
Formátum EPUB MOBI
Árukód2579800 / 8110964

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Online ár: 690 Ft
Akciós ár: 517 Ft

Azonnal letölthető

Iklódi Dóra: Szénhidrátdiéta a gyakorlatbanIklódi Dóra: Szénhidrátdiéta a gyakorlatban