Angyalsors

Clara Gardner nemrégiben szerzett tudomást arról, hogy félig-meddig angyal. Az ereiben csörgedező angyalvérnek köszönhetően nemcsak okosabb, erősebb és gyorsabb, mint az emberek (akik közé mostantól már nem számíthatja magát), hanem rendeltetést is kap, azaz el kell végeznie valamit ezen a világon. Csakhogy nem könnyű kiokoskodnia, mi is ez a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
István Laura
Ennek a könyvnek köszönhetem, hogy megszerettem olvasni. Nagyon izgalmas könyv. Én már kiolvastam mindegyik részét és ezek a könyvek a kedvenceim. :)
Könyvmoly
Ha szereted az angyalos és romantikus könyveket akkor ezt el kell olvasnod! Nagyon jó könyv. :) Imádom <3
Majer Gabriella
Még mindig várok az első átütő angyalos könyvemre. Erről annyit mondhatok, hogy egynek elment. A borító gyönyörű, első látásra megfogott. Miután leszedtem a papírt, hogy ne legyen baja láttam, hogy maga a könyv sima zöld. Maga a tartalom is elég egyszerű volt, de mégis négy csillagot adok rá mert tetszett és mert jóindulatú vagyok. Végre olyan könyv amiben a lány a természetfeletti lény és nem az átlagos lány titokzatos természetfeletti srác a felállás. Az is jó pont, hogy rögtön megtudjuk, hogy Clara angyal és nem kell találgatnunk miféle lény a főszereplőnk. A könyv eleje nem igazán tetszett. Nem szeretem amikor ilyen esetlen főhősnőnk van aki nem látja magát szépnek. Közben mindenki odavan érte és mindent jól csinál. Clara például elijeszti a medvéket és folyékonyan beszél a világ összes nyelvén. Már majdnem elkezdtem sajnálni mert szegényt a mandarinszínű haja miatt amikor elkezdtek beindulni az események. Szépen haladtunk előre Clara rendeltetésének megfejtésében, képbe került szerelmi háromszögünk harmadik tagja Tucker is. Szerintem eléggé Gary Sue de azért Team Tucker <3 A vége megint nem tetszett ráadásul számítottam is rá. Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a másik sejtésem..
Péter Emőke
Lebilincselő, izgalmas ifjúsági regény. Szívesen olvastam, alig bírtam letenni.
adrienn.
Imádom, imádom, imádom és imádom! :D komolyan..... :) Tucker Avery :$:D
sejmi
Fantasztikus történet. Teljesen magával ragadott, tökéletesen beleéltem magam. Mindenkinek ajánlom!!
Merci
Én egy 12 éves lány vagyok. És soha életemben nem gondoltam volna, hogy egy ilyen történet, mint az Angyalsors, így megtud fogni. Egyszerűen elképesztő, ahogy ez a történet meg lett írva! :) A szereplők, a helyszínek, a változó hangulatok, szerelmek, körülmények. És legfőképpen a szókincs. Ahogy ezt az írónő leírta, úgy azonosultam minden egyes jelenethez. Főleg a végén kezdett izgalmasabbá válni, amikor nagyobb szerepet kap Tucker, az erdőtűz, a rendeltetés végrehajtása... Egyszerűen elképesztő! :) Ahogy beleolvastam a könyv első soraiba, úgy éreztem, nem fogom tudni letenni. Így is lett. Egész délután át, ahogy megkaptam a kötetet, egész éjjel, másnap reggelig olvastam. Emiatt le is késtem a nulladik órámat a suliban. :D Annyira magával ragadott, hogy tudatosult bennem, mik az élet nehézségei. Ahogy bemutatkoznak a problémák ebben a műben, rájöttem, hogy semmi sem olyan könnyű... Clara úgymond "negyedangyal" életében sok az ütköző, de ő ezeket leküzdi. Végigmegy a megpróbáltatásokon. Küzd, és nem adja fel! Na, nekem nagyjából ez a véleményem. :) Ajánlom minden tininek, hogy olvassa el, mert rettenetesen izgalmas és bájos egy történet! Biztos vagyok benne, hogy titeket is magával ragad! :)<3
Judit
Kevés könyv fog meg és még kevesebb az amit kevesebb mint 1 hét alatt elolvasok.Ez egy letehetetlen könyv ami magával ragad az első oldaltól.Mindenkinek merem ajánlani!
Rajongó
Ez a könyv a hétköznapi és a természetfölötti történéseket is olyan természetességgel ábrázolja, hogy eszedbe sem jut kívülállónak érezni magadat, miközben olvasod. Gyönyörűen festi meg a szereplők környezetét, él minden, aki és ami megjelenik a történetben. Imádni valóak a főhősök, nem lehet nem szeretni őket. Imádom most már Wyomingot! Szinte magam előtt láttam a helyszíneket. Oldalról oldalra bontakozik ki egy FANTASZTIKUSAN magával ragadó, sodró lendületű történet. Már kétszer elolvastam, és mind a kétszer letehetetlen volt letennem. Képes voltam hajnalig fent maradni, szinte faltam a betűket. Barátnőm a napokban olvasta, és azt írta, hogy nem is érti, mi tetszett benne, de egyszerűen nem bírta ki, hogy ne olvassa el egyszerre az egészet! Ez elgondolkodtatott. Vajon mi ennyire csodás ebben a könyvben? Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is! Nektek mi volt a csodás benne? Azt tudjátok, hogy az egyik közösségi oldalon is megtaláljátok a könyv oldalát? Ott szívesen olvasnám a válaszokat! :) Addig is, olvassátok minél többen!
Vikii
Szerintem ez a könyv nagyon magával ragadó és simán leköti az embert ha unatkozik vagy épp olvasni van kedve. Nem olvastam ennyire izgalmas könyvet!! Az igazat megvallva nem sokat szoktam olvasni!! De a könyv címe már az elején megfogta a figyelmem!! A lényeg hogy nagyon tetszett és aki szeret olvasni annak minden féle képpen ajánlom ezt a könyvet!! :DD <3
CukoOr
Elkezdtem vasárnap, és ebédelni is úgy ráncigáltak el anyumék a könyvtől. Nagyon tetszett, hogy milyen részletesen le van írva, hogy mit érez Clara. Pár oldal után már teljesen tudtam vele azonosulni ennek köszönhetően. Az pedig, hogy melyik srácot választotta! Én sikítoztam, mikor megtörtént a csók, olyan boldog voltam, hogy nem lehet leírni. Másnap (hétfőn) délután már be is fejeztem, és alig bírom kivárni már az újabb részt. :)
Hepi
Úgy érzem magam, mint Hamupipőke, aki az út közepén ül egy tökkel meg egy pár egérrel, miközben a királyfi elrobog, hogy megmentsen egy másik csajt. Én meg pont úgy, mint egy amerikai középiskolás lány érezheti magát, miközben olvasom (Mit olvasom! Habzsolom!) ennek a remek könyvnek a lapjait! Képzeletben ott vagyok a szalagavató bálban, izgulok Claraért és Christianért (Aztán észre sem veszem, és már teljesen beleélem magam a sztoriba, én vagyok Clara.) , de valahogy izgat az is, hogy ott van Tucker. Még ha nem is vallom be magamnak. Jólesik a jelenléte, a lovagiassága. Még ha én másba is vagyok szerelmes. Aztán jön az a megalázó hamupipőkés-dolog. És ott állok egyedül, Christian mással lovagias. Velem pedig Tucker lesz az. És a kérdése mindent elárul: Mit látsz egy olyan srácban, mint Cristian Prescott?De ha az ember (bocs, félangyal) lánya szerelmes, ráadásul másba, nem érti meg ennek a kérdésnek a lényegét. Még. De hátha egyszer igen... És ott a másik szál, a rendeltetés, az angyalság kérdése, a sok-sok kérdés, bizonytalanság. Valami fantasztikusan jó sztori! Már alig várom a folytatást :)!
Nina
Nagyon izgalmas, fordulatos az egész történet. Mindig választani kell, ahogy a való életben is. A jó és a rossz, a szerelem és a kötelesség, egyik fiú, másik fiú között. És közben folyton azon gondolkodsz: Te hogyan cselekednél, mit tennél, ha Clara helyében lennél. Ettől olyan igazi, ezért sem tudod letenni ezt a könyvet! Az angyalság már csak hab a tortán! Rajta! Aki vágyik valami nagyon-nagyon jó könyvre, az most megtalálta az Angyalsorsban :)!
Bakó Stefánia
Jujj, nagyon tetszett! Könnyen olvasható és fordulatos. Arra számítottam, hogy tipikus elcsépel angyalos sztori lesz, de szerencsémre tévedtem! Egy dolgot viszont nem tanácsolok!! Ne olvassátok a kádban, mert rátok hűl a víz! letehetetlen :D
Á.
Igazi gyöngyszem az angyalos könyvek között. Érdemes elolvasni.
Cindy
Remek történet, nagyon olvastatja magát. Néhány nap alatt végigolvastam, annyira kíváncsi voltam, mi lesz a vége. Kíváncsi vagyok a folytatásra is, alig várom, hogy megjelenjen. Egyáltalán nem olyan, mint a többi angyalos könyv, viszont ez inkább előnyére válik. Javaslom mindenkinek, aki szereti a tinis-gimis-szerelmes-természetfeletti sztorikat.
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5