Andy Weir

A marsi - Mentőexpedíció

fumax kft  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  357 oldal

Hat nappal ezelőtt Mark Watney az elsők között érkezett a Marsra. Most úgy fest, hogy ő lesz az első ember, aki ott is hal meg.
Miután csaknem végez vele egy porvihar, ami evakuációra kényszeríti az őt halottnak gondoló társait, Mark a Marson ragad. Még arra is képtelen, hogy üzenetet küldjön a Földre, és tudassa a világgal, hogy életben van de még ha üzenhetne is, a készletei elfogynának, mielőtt egy mentőakció a segítségére siethetne.
Bár valószínűleg úgysem lesz ideje éhen halni. Sokkal valószínűbb, hogy még azelőtt vesztét okozzák a sérült berendezések, a könyörtelen környezet vagy egyszerűen csak a jó öreg emberi tényező.
De Mark nem hajlandó feladni. Találékonyságát, mérnöki képességeit és az élethez való hajthatatlan, makacs ragaszkodását latba vetve, rendíthetetlenül állja a sarat a számtalan leküzdhetetlennek tűnő akadállyal szemben. Vajon elegendőnek bizonyul-e leleményessége a lehetetlen véghezviteléhez?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 745 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó fumax kft
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:357
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly530 gr
FordítóRusznyák Csaba
ISBN9786155514333
Árukód2633322 / 1149163

Vásárlói értékelések, vélemények

(4 vélemény)
Fazekas Péter
2016. 02. 19.

Azt gondolom, sokat elárul egy könyvről, hogy a nem az olvasásával töltött időben is folyamatosan azon agyalok, vajon mi a következő lépés (netán ugrás a vörös homokban :)), hogyan halad tovább a marsi kaland. Kapunk egy meglehetősen érdekes és izgalmas történetet, ahol mind a körítés (stílus, humor), mind a tartalom a sejthető végkimenetel ellenére (nem, Bruce Willis nem menti meg Markot! :P) nagyon rendben van, a technológiai részek aránya és mélysége is pont megfelelő elegyet alkot (mindez abszolút emészthetően van tálalva), szóval most, hogy ez a történet lezárult, egy újabb gondolat kezd motoszkálni a fejemben, mégpedig hogy vajon mi újság a Plútón? :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 745 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal