Ehető gombák Magyarországon - Vadon termő gombák gyűjtése, feldolgozása és 200 hazai faj étkezési útmutatója
gingko kiadó kft. | 2025 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 379 oldal
Az erdőn-mezőn vadon termő gomba értékes élelem és ízletes konyhai alapanyag. Nem meglepő, hogy gyűjtése és fogyasztása egyidős az emberiséggel. A gombaszedéssel töltött természetjárás test és lélek gyógyírja, a teli kosár pedig az élelem-önellátást és a kulináris kalandozásokat is támogatja.
Az Ehető gombák Magyarországon összefoglalja a gombászás történetét, a biztonságos gyűjtés írott és íratlan szabályait, a gombák friss felhasználási módjait és tartósítási technológiáit. Bemutatja a hazai ehető gombák teljes kínálatát 200 hazai faj részletes gyűjtési és felhasználási útmutatójával. A gyűjtemény éppúgy kalauzolja a kezdő, a gyakorlott gombászokat és a szakellenőröket e sokszínű világban, mint a különleges alapanyagokra nyitott háziasszonyokat és a szakácsokat.
FEDEZD FEL A MAGYARORSZÁGI EHETŐ VADONT!
A termék megvásárlásával
929 pontot szerezhet
| Kiadó | gingko kiadó kft. |
|---|---|
| Kiadás éve | 2025 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 379 |
| Borító | KEMÉNYTÁBLA |
| Súly | 834 gr |
| Sorozat | EHETŐ VADON |
| Illusztráció | FEKETE FEHÉR GRAFIKA, LINÓMETSZE |
| ISBN | 9786156326508 |
| Árukód | 2799476 / 1234062 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
929 pontot szerezhet
























