Álmaink tükrében - Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár

A könyv nemcsak a laikus olvasóközönség számára  hanem pszichológusok, asztrológusok, mentálhigiénés szakemberek, segítő foglalkozásúak számára is hasznos. Gyakorlati szintézist teremt a különböző önismereti, szimbológiai rendszerek között - nem az elméletre, hanem a mindennapi, önismereti alkalmazhatóságra helyezve a hangsúlyt. Számos konkrét álom... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Mátai Judit
A könyvről nem akármilyen méltató sorokat írt Szepes Mária. És valóban. Tar Ildikó az illékony, megfoghatatlan, a többnyire kuszának és zavarosnak tűnő álmok között átlátható, szinte megérinthető rendet teremtett, nem kis segítséget nyújtva ezzel minden álmodónak, vagyis inkább ébredőnek. Hiszen álmaink az ezer titok, lét és nemlét, múlt és jövő ősóceánjának mindentudásából hozzák a segítséget. Külön élmény a szerző álmait olvasni, aki általuk olyan mélységekből, világokból nyer tapasztalásokat, amelyek a legtöbb ember számára rejtettek, elérhetetlenek. Tar Ildikó széles körű ismeretei, olvasottsága, műveltsége az álmokhoz kapcsolható számos területen elsajátított jártassága szintén tovább növeli a könyv hitelét, értékét. Csak ajánlani tudom.
Sóron Ildikó
Az álom valóság. Csak nehezebben megfejthető. Olyan, mint egy többváltozós egyenlet: a könyv abban segít, hogy a lehetséges változók közül a számunkra leginkább megfelelőbbet választhassuk ki. Megjelenése után rögtön megvettem, mintegy vártam már rá. Ugyanis a korábbi könyvek valahogy nem az én "szájam íze" szerint íródtak, nem boldogultam igazán velük. A feldolgozatlan, megfejtésre váró álmok pedig egyre csak sokasodtak. Az eltelt több mint fél év alatt rengeteg közülük a "helyére" került, s a világ is más lett ezáltal. A gondolatok letisztultabbak, a rendszerek még összetettebbek. Ráléptem a soha véget nem érő útra. Szerencsére, van hozzá "útikönyvem", Tar Ildikó páratlan munkája! Köszönet érte!
JÁRFÁS ZOLTÁN
Az álom és a -Valóság- egy és ugyanaz, csupán emberi elménk bontja szét azt ami egy egészet alkotott egykoron. Álom, vizitáció melyik a helyes szó, megfogalmazás ebben az esetben? A dimenziók hihetetlen sok változata vesz minket körbe csupán a felismerése ezeknek a váltakozó síkoknak sok esetben felismerhetetlen, beazonosíthatatlan vagy éppen nem meghatározható az adott ébredés pillanatában. Persze amit mi halandó emberek ébredésnek hiszünk nem más mint álomból álomba való felébredésünk de a végső álomig még várni kell, a saját árnyékát senki sem ugorhatja át. Más ismerni az ösvényt és teljesen más járni rajta.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot