Alexandra Bracken

Sötét elmék - Sötét elmék 1. rész

DREAM VÁLOGATÁS

maxim könyvkiadó kft.  | 2014  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  462 oldal

Amikor Ruby a tízedik születésnapján felébredt, valami megváltozott. Olyan nyugtalanító dolog történt, hogy a szülei bezárják Rubyt a garázsba és a rendőrséget hívják. Olyasmi történt, aminek következményeként Thurmondba, a kormány brutális rehabilitációs táborába küldik. Túlélte a titokzatos betegséget, amelybe az amerikai gyerekek többsége belehalt, de mellékhatásként nála és másoknál is valami sokkal rosszabb tulajdonság fejlődött ki: félelmetes képesség, amelyet képtelenek uralni.
A tizenhat éves Ruby most a veszélyesek egyike.
Amikor az igazság kiderül, Ruby kis híján életét veszti Thurmondban. De sikerül elmenekülnie. Szökésben van és kétségbeesetten igyekszik eljutni a hozzá hasonló gyerekek egyetlen biztonságos menedékébe, az East River-hez. Csatlakozik a táborokból szökött gyerekek csoportjához. Bátor vezetőjük, Liam, nagyon odavan érte. Ám Ruby bármennyire is vonzódik hozzá, nem kockáztathatja, hogy közel kerüljön hozzá. Azok után, ami a szüleivel történt, semmiképpen.
Amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik, legkevésbé a titokzatos vezető. Ám más erők is működésbe léptek; olyan emberek, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy Rubyt felhasználják a kormány elleni küzdelmükhöz. Ruby borzasztó választás elé kerül, amely könnyen azt jelentheti, hogy fel kell adnia egyetlen esélyét, hogy élni érdemes élete lehessen.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó maxim könyvkiadó kft.
Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:462
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly500 gr
Sorozat DREAM VÁLOGATÁS
FordítóBozai Ágota
ISBN9789632615509
Árukód2581153 / 1140752

Vásárlói értékelések, vélemények

(3 vélemény)
Júlia
2015. 01. 15.

Jaj hát ez nagyon jó és izgalmas könyv volt!!!! Folyamatosan pörögtek az események, mivel jól fel van építve a történet!!! Ruby egy "tökös" csaj, bár az elején még ő sem gondolta volna magáról mindazt, amivel szembe-kell-tud-akar- nézni! Szuperképességű gyerekek, akik a társadalom peremére kerülnek. Főhősünk egy nagyon összetett, de ugyanakkor összehangolt csapathoz verődik, akikkel számtalan kalandokat élnek át. Rémisztő elképzelni egy ilyen kegyetlen világot, bár nem is elképzelhetetlen. Ahogy haladt a történet egyre jobban láttam már előre mi fog történni...******nem akarok spoilerezni *****, ezért olvassátok el! Érdemes!! Lesz itt még bonyodalom és izgalom, és remélem az írónő ebből a stroryból valami igazán jót fog kihozni, mert az alapötlet nagyon-nagyon jó!!!Nagyon jó kis könyv! De azzal számoljatok, hogy könyörögni fogtok a folytatásért!!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Budapest StreetBudapest Street