Alessandro Baricco

Háromszor hajnalban

helikon kiadó  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  98 oldal

Három történet, három epizód egy szálloda halljában. Titkok és érzelmek, féltett gondolatok és sejtelmes vallomások Baricco legújabb könyvében. A történet két emberről, egy férfiról és egy nőről szól, akik három alkalommal találkoznak, de találkozásuk mégis mindig egyetlen, az első és az utolsó is egyben - tájékoztatja a gyanútlan olvasót a szerző.
Ahogy a Mr. Gwyn, úgy e könyv főszereplői is azzal a dilemmával szembesülnek, hogy folytassák-e tovább megszokott életüket, vagy vállalják-e az újrakezdés kockázatát. És nemcsak az előző kötet, hanem a Háromszor hajnalban szereplőinek élete is titkokat rejteget; történetük egy krimi izgalmasságát kínálja. És mire a hajnal reggelbe fordul, valamennyi titokra fény derül.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 490 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó helikon kiadó
Oldalak száma:98
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly178 gr
ISBN9789632273723
NyelvMAGYAR
Kiadás éve2016
Árukód2235226 / 1089912
FordítóGács Éva

Vásárlói értékelések, vélemények

Borbélyné Babus Enikö
2013. 08. 25.

Nagyon szép, nagyon izgalmas, de számomra a meglepetés a regény végén elmaradt sőt, elmondhatom, hogy kiszámítható de ez nem vesz el semmit az értékéből, jó volt úgy olvasni, hogy tele voltam várakozással, elmerültem a jó stílusban szeretem, ha vontatott eseményeket pergős párbeszédek vezetnek előre Izgalmas és érdekfeszítő, hogy kiket sodor egymáshoz a sors azok közül, akikkel már megismerkedtünk egy-egy hajnali történetben. A három elbeszélés, ami egy összefüggő történetet puzzlez, három, (számunkra kezdetben) vadidegen ember sorsát vetíti elénk, akik a történet végére összekapcsolódnak és közel kerülnek hozzánk, mert olyanok, mint mi: esendőek, saját problémával küszködnek, sajátos helyzetbe kerülnek, váratlan helyzetbe, amelyet sajátos megoldás követ, ill. követne, de inkább a végkifejlet a leghétköznapibb, a legbanálisabb megoldás: egy férfi, egy nő, visszatalál/egymásratalál, és lesz velük még egy gyerek leegyszerűsíthetnénk a történetet ilyen végtelenül egyszerűen de nem ilyen egyszerű dologról van szó, ez a könyv érdekessége meg a banalitásMindig azt vallottam, hogy a legszebb történetek itt hevernek előttünk a porban meglátni őket, és elénk tenni, úgy, hogy az érzelmeinkre mélyen hatnak ez az igazi siker, szerintem. Én sokat kapok a hasonló témájú könyvektől szép stílusban olvasni pedig még jobb érzés Úgy gondolom, hogy a 3 történet közül az első a legerősebb, a legmeglepőbb, a legütősebb legyőzi a másik kettőt, sőt magát az egész regényt Engem az első Hajnal-történet Antonio Tabucchi: Cambio di mano-jára emlékeztet, és talán kicsit még Harold Pinter: Az étellift-je is felidéződött bennem olvasás közben. Jó könyv, jó a hangulata, és remény van benne ebben a sokszor reménytelen világban ez nem utolsó dolog reményt adni az embereknek. Olvassátok Baricco-t, azt hiszem, jó ember lehet.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 490 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Csáki Judit: Alföldi - Rajtam nem múltCsáki Judit: Alföldi - Rajtam nem múlt