Adam Brown

A képlet

bbs-info könyvk. és inform. kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  392 oldal

Egy szabadságszerető kutatómérnök és csapatának viszontagságai a bankok és politika becstelen világában, miközben az összeomló világrend hozadékaival szembeszállva egy rejtélyes képlet segítségével felfedik létünk értelmét és a világ titkait.
A kód című könyv szerzőjének új regénye, bemutatja, hogy mi várhat ránk a jelenlegi világrend összeomlását követően, miközben választ keres létezésünk és a világ legfontosabb kérdéseire egy mindent leíró képlet segítségével. Leleplezi a bankoligarchia, a multik és a pénzügyi világ aljasságait és a kisembereket, nemzeteket kifosztó módszereit, de ellensúlyként rávilágít létezésünk értelmére is.
Thomas Freeman egy kutatómérnök, a kvantumfizika megszállottja, aki bár kitűnő elme, olyan területen végez kutatást, amely a hatalmi elit érdekeivel ütközik. Belekeveredik egy gyilkossági ügybe, a kutatását felfüggesztik, majd belekóstól a Wall street fényűző világába. Tapasztalatai hamar elvezetik a felismeréshez, hogy az egész pénzügyi rendszer nem más, mint egy óriási piramisjáték, amely összeomlani készül. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, miközben a főhős eredeti tervéről sem akar lemondani, így ellenségei kereszttüzébe kerül, s az új világrend is egyre elviselhetetlenebb számára. Mindeközben barátja, egy bogaras matematikus, aki az Isten ujjlenyomatának is nevezett fraktálok és Mandelbrot-halmazok megszállottja, kutatása során felfedez egy képletet, amelyet számítógépen ábrázolva egyszerűsége ellenére is mindet leír az univerzumról, anyagi világunkról és hitünkről. S hogy a regény végére összeérő szálak meghozzák-e a végső megoldást, sikerül-e Thomasnak véghezvinni tervét és megkaphatjuk-e a válaszokat a kérdéseinkre, csakis az olvasó számára derül ki.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 990 Ft Korábbi ár: 3 493 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 493 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó bbs-info könyvk. és inform. kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:392
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly510 gr
ISBN9786156364081
Árukód2769042 / 1215188

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

(6 vélemény)
Anita Szabo
2023. 04. 04.

Már nagyon vártam, hogy megjelenjen és egyáltalán nem csalódtam benne. Ez a könyv tényleg sokkal több, mint egy izgalmas, fordulatos kalandregény. Majdhogynem egy tényfeltáró mű rengeteg fantáziával fűszerezve, így biztos vagyok benne, hogy más is élvezni fogja az olvasását, aki egy kicsit is nyitott szemmel jár. A stílusa is nagyon tetszett, olvasmányos, könnyen olvasható, nincsenek benne alpári szavak, mint sajnos mostanában sok könyvben. Eleinte néha megakadtam, hogy ez vagy az hogy jön ide, de aztán megértettem és ahogy haladtam előre a könyvben, úgy lett egyre érdekfeszítőbb a történet is és értettem meg a kitérők lényegét és szükségességét. A végére viszont más befejezésre számítottam az előző könyv alapján, de pont ez benne a csavar és szerintem ez így tökéletes. Ami kifejezetten tetszett (az izgalmas történeten kívül), az ahogyan leír olyan dolgokat is, hogy miért ekkora átverés a mai pénzrendszer, mi vezetett a mai problémákig és honnan lehet a bankoknak ekkora vagyonuk, no meg persze a sok elgondolkodtató, leleplező apró résztörténet egy-egy mellékszereplő epizódjába ültetve. Tetszett a romantikus vonal is, bár annak én örültem volna, ha jobban dominál, de lehet, hogy az meg a férfiaknak nem tetszene úgy. Persze a másik mellékszál is érdekes, még úgy is, hogy én sem a matematikához, sem a fizikához egyáltalán nem értek, de legalább most kaptam némi betekintést, hogy mennyire nem az semmi sem, mint aminek látszik. Tényleg nem tudunk semmit a világunkról és emiatt valóban megtörténhet bármi, mint ahogy egy regényben, ahol keveredik a képzelet és a valóság. Szóval tényleg ajánlom mindenkinek, mert azon túl, hogy érdekes a történet, felnyitja az ember szemét is.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 990 Ft Korábbi ár: 3 493 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 493 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén