A visszatérés: Árnyéklelkek - Vámpírnaplók 6.

Kedves Naplóm, rengeteg fiú mondta már rám, hogy én vagyok a legangyalibb lány a világon. Őszinte leszek. Játékszernek vagy trófeának tartottam őket. Semmi és senki nem tudta megérinteni a szívemet... amíg egy nagyon különleges fiú nem akadt az utamba. Őt Stefannak hívják. És kiderült, hogy nem az, aminek látszik, nem egy átlagos végzős... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
2 499 Ft
2 374 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap, utolsó példányok Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 237 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
nobody
A kedvencem!!!!Már megvan a 7- es és meg nem olvastam de addig ez a kedvencem! Akkora átéléssel írja le az írónő a történteket, hogy le a kalappal előtte! Egyszerűen hihetetlen, emilyen valósághűen ábrázolja a szenvedést, a rabszolgák és a nyomornegyedek életét! Mindta néhány száz évet visszamentünk volna az időben! Elgondolkodtat, hogy mi mennyire jól élünk, pedig a világon még mindig élnek emberek hasonló körülmények között. Egy ilyen modern könyvnél még nem tapasztaltam ilyet. Fantasztikus könyv, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bia
Damonnek drukkolok illetve nem is tudom lehet Hogy Elenához Stefan illik de Damont jobban szeretem
Lúcia
wáhh! ez a kedvenc könyv sorozatom :)) nagyon izgalmas és rejtélyes és néha néha kicsit durva is de nekem így mégjoban tetszik. IMÁDOM!! a sorozatot is nézem de a könyvvel kezdtem igaz eltérnek egymástól de mégis annyira szeretem mind a kettőt! A twilight-ot is szeretem de ez sokkal jobb, igaz azt nem olvastam könyvben de a vámpír naplók sorozat jobb mint a twilight filmek...legalábbis szerintem.. ááá nem lehet erről eleget írni. A könyv-ebben a részében-Elena érzései kezdenek erősödni Damon iránt és így még nehezebb a választása a két fiú között (én drukkolok hogy a legvégén Stefant válassza). MIndenkinek szívből ajánlom! L. J. Smith csodálatos és egy kicsit őrült író :)
Lázár Anna
A kedvenc vámpírnaplók könyvem! Fantasztikus
ildi
eszméletlenül jó csak ajánlani tudom
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1