A Titán átka - Keménytábla - Percy Jackson és az Olimposziak III.

Amikor Percy Jackson megkapja Groover segélyhívását, készülődni kezd a harcra. Jól tudja, hogy szüksége lesz erős szövetségeseire, Annabeth-re ás Tháliára, a félistenekre; valamint hűséges bronzkardjára, Árapályra is... és egy fuvarra a mamájától. A félistenek Grover megmentésére sietnek, aki – mint később kiderül – fontos felfedezést... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lakatos Márk
Fantasztikus! Méltó folytatás! Csak kár ,hogy Annabeth nem szerepel annyira sokat,de ezt leszámítva nagyon jó :)
Z
A harmadik része a sorozatnak legalább olyan jó, mint az első kettő. Az új karakterek megjelenése a történetet még izgalmasabbá teszi, miközben a fő gonosz egyre erősebbé válik. A kártyajáték mániás tízéves Nico, a szabadulni való nővér, Bianca, a vezetőegyéniségű Thalia és persze a féltékenykedő Percy, na meg Artemisz vadászai kedvenc okostojás szőkénk és a holdistennő után erednek. A sorozat talán egyik legjobb kötete lett a Titán átka, nagyon ajánlom mindenkinek akit megfogott Percy története.
Kati
Nagyon-nagyon jó könyv! Az első és a negyedik tetszett a legjobban, de ez is szuper volt! Ezt vártam ettől a sorozattól. Ez igen!
Samok
Ez a könyv egész egyszerűen fantasztikus! *-* Alig várom a következőt! A kedvenc sorozatom :3
Franci
Mikor jeleniki meg a következő rész?!?!?!?!?!?!?!? Azt akarom h megjelenjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr.Sós Natália
Én is kiolvastam szerintem sikerült még az elsőt is túlszárnyalnia. Remélem minél hamarabb megjelenik a negyedik (The Battle of the Labyrinth).Aki teheti olvassa el.
Szotyislecso
Már végeztem vele! Elképesztően ÁLLAT!! Letehetetlen! Alig várom a következőt.
Kittung
Én is olvastam az első két részét....Az első nagyon jó volt, a második szerintem nem lett olyan jól megírva. Remélem most a harmadiknak sikerül túlszárnyalnia az elsőt :)
Dzsoni
Ez a Percy Jackson könyvek folytatása?
Zoli
Szerintem szuper lesz. Itt a leírása a rajongoknak :) Amikor Percy Jackson megkapja Groover segélyhívását, készülődni kezd a harcra. Jól tudja, hogy szüksége lesz erős szövetségeseire, Annabeth-re ás Tháliára, a félistenekre; valamint hűséges bronzkardjára, Árapályra is... és egy fuvarra a mamájától. A félistenek Grover megmentésére sietnek, aki mint később kiderül fontos felfedezést tett: két félistenre bukkant, kiknek származása egyelőre még ismeretlen, de igen nagy erővel rendelkeznek... De ez még nem minden. A Titán úr, Kronosz felállítja számukra eddigi legfondorlatosabb csapdáját, és az ifjú hősök majdnem belesétálnak. A sorozat mulattató, és izgalmas harmadik kalandjában Percynek a legveszélyesebb kihívással kell szembenéznie: a Titán Átkának hátborzongató próféciájával...
Reni
én most láttam h csak december 15-én jelenik meg :(:( már vagy 2 hónapja előrendeltem :D:D imádom alig várom :D:D
Norbi
Nagyon várom már a megjelenését a 3. résznek az első kettő nagyon tetszett,a negyediket valamint az ötödiket már meg is rendeltem Amerikából.
Attila
Az első kettőt olvastam, nagyon tetszett.Már nagyon várom a folytatásokat.
Kovács Liza
Alig várom, hogy megjelenjen!!!
Petra
Megjelent már, mert nagyon várom, hogy megjelenjen!?
Vidák Rózsa
megkérdeztem a kiadót, november közepe
Dr.Sós Natália
Imádtam az első két részt. Mikor jelenik meg ez a rész pontosan!?
Megumi
Nagyon várom már!!! Annyira örültem amikor megláttam, hogy nemsokára megjelenik!! Éljen a könyvmolyképző kiadó! :D
Franci
Mikor jelenik már meg?!?!?!?!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1