A Titán átka - Keménytábla - Percy Jackson és az Olimposziak III.

Amikor Percy Jackson megkapja Groover segélyhívását, készülődni kezd a harcra. Jól tudja, hogy szüksége lesz erős szövetségeseire, Annabeth-re ás Tháliára, a félistenekre; valamint hűséges bronzkardjára, Árapályra is... és egy fuvarra a mamájától. A félistenek Grover megmentésére sietnek, aki – mint később kiderül – fontos felfedezést... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lakatos Márk
Fantasztikus! Méltó folytatás! Csak kár ,hogy Annabeth nem szerepel annyira sokat,de ezt leszámítva nagyon jó :)
Z
A harmadik része a sorozatnak legalább olyan jó, mint az első kettő. Az új karakterek megjelenése a történetet még izgalmasabbá teszi, miközben a fő gonosz egyre erősebbé válik. A kártyajáték mániás tízéves Nico, a szabadulni való nővér, Bianca, a vezetőegyéniségű Thalia és persze a féltékenykedő Percy, na meg Artemisz vadászai kedvenc okostojás szőkénk és a holdistennő után erednek. A sorozat talán egyik legjobb kötete lett a Titán átka, nagyon ajánlom mindenkinek akit megfogott Percy története.
Kati
Nagyon-nagyon jó könyv! Az első és a negyedik tetszett a legjobban, de ez is szuper volt! Ezt vártam ettől a sorozattól. Ez igen!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot