A szörnyek tengere - Percy Jackson és az Olimposziak II.

Percy Jackson hetedik éve az iskolában meglehetősen unalmasan indul. Egyetlen szörny sem akarja betenni a lábát New York-i sulijába. Ám amikor az ártatlan labdázgatás élet-halál harccá válik egy csapat emberevő óriás ellen, a dolgok, hogy is mondjam. kezdenek eldurvulni. Váratlanul érkező barátja, Annabeth is csak rossz hírekkel szolgálhat: a... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lakatos Márk
Nagyon jó! Nagyon nagy rajongó lettem!
Z
Méltó folytatása a Villámtolvajnak azt kell mondanom. Bár a sorozatban nekem nem a kedvenc könyvem, de egyáltalán nem lesz csalódás azoknak, akik az első könyvet élvezték. Percy visszatér és most már tudatában az erejének új barátokkal gazdagodva Grover megmentésére indul egy csavaros és izgalmas történet keretében.
Kati
Az első jobb volt, de így is ez a kedvenc sorozatom! Imádom
Juhász Norbert
Én eddig csak az első két könyvét olvastam, de szerintem egyszerűen fantasztikus, ahogy az ókori görög mitológiát új köntösben a 21. századba helyezi, ezzel "magyarázva" világunk sok "misztikus" dolgát!
Szimonetta
egyszerűen fantasztikus !! nekem mindegyik rész nagyon tetszett!! rengeteget nevettem!!megmutattam a barátnőmnek az első részt és nem bírta letenni.. azt hiszem megőrülök mire kiadják magyar fordításban a 4. és 5. részt! üzenem a rajongóknak hogy Percy és Annabeth közt a 4. részben csattan el az első csók! azt olvastam az interneten hogy a Szörnyek tengere csak 2012-ben lesz a mozikban! köszönöm Rick Riordannak!! ( egyébként a barátnőm fedőneve piciláb, eredeti neve Zoé)
Sárkánylovas
Azért ajánlom ezt a könyvet mert ebbe úgybeleéli magát az ember hogy a végén azt hiszi ő is mintha része lenne a könyvnek.
Márton
nagyon jó könyv!mindenkinek ajnlám az összes részét
Kami
Szerintem is jó, annyira, hogy megrendeltem Amerikából a többi részét. Megkérdeztem, Októberben jön ki a 3. rész: A Titán Átka magyarul. Sok sikert a várakozáshoz, nekem nem sikerült =P
Tündi
Egyszerűen fantasztikus ! Alig bírtam lettenni XD. És a befejezés.......hagy némi kívánnivalót maga uán ! Hogy lehetett így befejezni egy könyvet ! Nem igazság ! Olyan gonosz vagy Rick !!! :) A könyvkiadók is gonoszak ! Mikor akarják már kiadni a Titán bosszúját ??? Siessetek Kérlek !
Pixie
Hogy lehetett így befejezni a Szörnyek tengerét ??? ,,Thália vagyok,Zeusz lánya." ???? Ez nem ér Rick ! Ilyen izgalmak között hagyni az olvasóidat !!! :)
bubuka
nekem csak az nem tetszett ,h lett egy tesója a percy-nek
Monica
Szerintem nagyon jó könyvek, de még mindig nem tudom mikor jelenik meg a 3. kötet.
P.M.B.
Nagyon tetszett a film! S amint meg tudtam, hogy Percy Jackson egy konyvbol pattant ki, elmentem a helyi konyvtárba ( Anglia), és félre tetettem, magamnak a 2-tól kezdve az 5.-ig :D. Most a harmadikat olvasom. Igen izgalmas már az elso oldal is.
Windflower
ez első is tetszett de ez is naon jó volt!! remélem lesz folytija(magyarul)
Dóri
oh bocsi, most taáltam meg az 5.et a következő 3 címe angolul : The Titan's Curse, The Battle of the Labyrinth, The last Olympian
Dóri
angolul négy része jelent meg
Sz. Máté
Most olvastam ki, nagyon jó köny.Lesz folytatása?
Tagscherer Norbert
Nagyon tetszett a villámtolvaj, tuti, hogy ez is klassz lesz!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1