A suttogó - Meseregény

Anidori-Kiladra Talianna Isilee volt a becsületes neve, és a Kildenree nevű kiskirályság koronahercegnőjeként látta meg a napvilágot a születése után pontosan három nappal. Addig ugyanis ki sem nyitotta a szemét. És bár egész életében arra készült, hogy egy szép napon királynő lesz belőle, a sors különös szeszélye folytán mégsem léphet szülőhazája... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 375 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Csatári Emese
Én ajándékba vettem a könyvet, aztán nem adtam tovább, hanem elolvastam. Igazi mese, olvasmányos. Az elejétől tudjuk, hogy a végén győz a jó, mégis végig izgulunk a kis főhősért. És aki árva, az át tudja élni, azt amit Ani. A könyvből egyébként végül mégis ajándék lesz: a kislányomé, ha már tud olvasni.
Kocsisné Kriszti
Már nagyon rég olvastam mesét (rég felnőttem már), és mondhatom nem csalódtam, ezt a könyvet minden gyereknek ajánlom!!!
Puskás Szimonetta
Nekem nagyon tetszett ez a könyv!!!!! Egyszerre éreztem az elolvasása után zavartságot, csalódottságot, örömöt, irigységet, sajnálatot, szomorúságot és bánatot. Furcsa, de mélyen hatott bennem ez a költemény. Hatalmas bánat. Viszont néha sírhatnékom is támad, mégsem csordul könny a szememből...
Z Kinga
Nagyon jó könyv. Csak az vele a baj, hogy a hátulján levő ismertető elárulja a felét...testőr mint álruhás királyfi meg ilyenek. Szóval nem volt valami meglepő, amikor a testőrről kiderult hogy királyfi... Igazán szeretnék Ani helyében lenni, én is akarok a széllel beszélgetni! Ajánlom mindenkinek, érdemes elolvasni!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot