A Mézga család

Rigó Béla

Kedves ismerőseink a képernyőről most könyvbe költöztek. A színes családi képes krónika Nepp József és Romhányi József munkája alapján készült.
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Varró Klára
Nincs abban túl sok köszönet, ha nem az eredeti szerző ad ki egy könyvet, vagy ha más folytat egy művet, pl. lásd a Kisherceg folytatása meg a sok bugyuta Micimackó utánzat. Rigó B. neve számomra már jelzi, hogy véletlenl se vegyem meg ezt a könyvet. Főiskolán volt hozzá szerencsém, szabadszájú, a modern gyerekvers a kedvence, minden más szemét szerinte.
Minek Minek
Aki olvasta: mi köze az eredetihez? Ugyanaz? Akkor miért van új szerző? Vagy átírt? Akkor meg milyen alapon? Ki ez a Rigó Béla? Jobb, rosszabb, mint az eredeti?
Varga Ágnes
A napokban láttam meg a könyvet, azonnal meg is vettem. Gyerekkorom nagy kedvencei Mézgáék! MIndenkit imádok valamiért, talán Aladár állt hozzám a legközelebb, mint meg nem értett gyerek. Általában úgy gondolom, hogy ha könyvet megfilmesítenek,az nem egy egész, nem az igazi. Könyv-párti vagyok.Ha fordítva történik, szintén azt kell, hogy mondjam, nem az igazi. Nagyon örülök, hogy a könyvespolcomon ott fog sorakozni ezentúl a Mézga család egy-két kalandja is, de azt hiszem nem tudja fölül múlni az eredeti mesét. Szerintem mindig kockázatos vállalkozás az ilyesmi. Tetszik a könyv, vicces képeket és jó történeteket választott ki az író, de 4 csillagnál többet nem tudok rá adni. Köszönöm, hogy figyelembe veszik a véleményemet!

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5