A másik Boleyn lány

A romantikus történelmi szerelmes regényeiről ismert szerző első magyar nyelven megjelenő regénye VIII. Henrik udvarába kalauzolja el az olvasókat. A fiatal király erőtől, tettvágytól duzzadó férfi, ám asszonya, Aragóniai Katalin nem tud életképes fiúnak életet adni. Henrik türelmetlenül áhítja a fiú örököst, s mivel Katalin nem képes eme vágyát... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 695 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
evian
Az egyik legjobb, legolvasmányosabb könyv ami valaha a kezembe került!Bepillantást nyújt a Tudor korba, amit a történelemkönyvekből nem tudhatunk meg. Alig vártam a folytatásokra, mind elolvastam egészen Erzsébetig. -de talán ez tettszett a legjobban!!!
Szeri
Nagyon jó könyv, letehetetlen. Valaki meg tudná mondani, hogy mik a folytatásainak a sorrendjei, és hol esetleg hol lehetne megvásárolni őket?
fehersushy
Szórakoztató és magával ragadó! Remek könyv egy kis időutazásra! Csak azt ne felejtsük el, hogy egy férfi szerelme veszélyes is lehet. Pláne, ha király.
debi
Nagyon jó könyv! Van benne szerelem, féltékenység, hatalomvágy, izgalom. Betekinthetünk a régi történelembe. Hihetetlen, hogy mit megtehet egy király, és felfoghatatlan ahogyan ki vannak szolgáltatva az alattvalók az akaratának. Javaslom azoknak a középiskolásoknak is, akik erről a korszakról tanulnak, vagy tanultak. Most olvasom a második részt, és csak ugyanezt tudom mondani. Rég olvastam ehhez foghatót.
Csépány Katalin
Ujra egy fantasztikus jó könyv. Méltó darabja az irónö könyveinek. Szerintem egyáltalán nem zavaró, hogy vannak folytatások, mert azok külön könyvként is ragyogó olvasmányok. Aki szeret elmerülni régmúlt eseményekben, letünt korok felidézésében - mégha néha mesesze- rüek is - szuper jó olvasmány. Szerintem az irónö megpróbálja a történelmi eseményeket hüen visszaadni de megtartva az irói szabadság adta lehetöségeket is. Van benne szerelem, politi- ka, ravaszság, divat, szokások felelevenitése, ármány, stb. stb. olvasság el, megéri !
Rohács Andrea
Állati jó, de a film csalódás volt! Philippa rengeteg könyvet írt, remélem még megjelentetnek többet is töle magyarul!
Zakariás Noémi
Nagyon tetszett...már a könyv felénél meg is vettem, hogy nekem is meglegyen. Bár volt egy-két visszataszító rész.
Rohács Andrea
Nos van pár folytatása, a téma adja is a további köteteket, minel VIII.Henriknek Katalin és Anna után, még volt 4 felesége:)
Deli Orsolya
Csak arra lennék kíváncsi hogy nagyon érzékelhető a könyv végén, hogy lesz folytatás? Mert nem szeretem a folytatásos könyveket.
Vivyke
Egyetértek!
Korsós-Novák Marianna
A könyv lebilincselő. Szórakoztató, de egyben rendkívül tanulságos is. Cselszövés, ármány, szerelem, politika, minden megtalálható a történetben.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2