A kiegyensúlyozott Babák és Nyugodt Mamák kézikönyve - A MAGABIZTOS ÉS GONDMENTES GYERMEKNEVELÉS TITKAI

Már nőtt a pocakom, amikor egyik kedves - szintén várandós - barátnőm mesélt nekem Gina Ford könyvéről és a Ford "csoda-módszerről". Először kicsit hitetlenkedve hallgattam a beszámolóját, de amikor később elmentünk hozzájuk, hogy meglátogassuk az akkor 2 hónapos babájukat, teljesen elámultam azon, amit láttam. A kis Elsa óramű pontossággal... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szilvi
Csupa jót írhatok én is. A kisfiam 11 hónapos volt, mikor elolvastam a könyvet, és másnaptól átaludta az éjszakát. 19 hónapos korától szobatiszta volt és 2 éves 2 hónapos korától önállóan megy bilire (levetkőzik, dolgát végzi, tisztálkodik és felöltözik), egyedül öltözködik stb. Bárcsak születése első napjától alkalmazhattam volna ezt a módszert, akkor sok álmatlan éjszakától és fáradtságtól menthettem volna meg magunkat...
bajnok agnes
igen, ez a konyv szuper. az elso babamnal is bejott. o mar idosebb volt mikor elkezdtem. aludna 13 orat is ha hagynam, mindenki mondta, hogy ez nem mukodik mindenkinel. es most itt a masodik babam akinel szinten mukodik az egesz.ot mar elso napjatol a napirend szerint etetem, keltem stb. es en meg ilyen mosolygos babat soha nem lattam.
Fehér Lívia
Csak jót tudok írni erről a könyvről, nekem megmentette az ép elmémet! Nálunk kicsit később állt rá a kislányom a napirendre (3 hónap), de megérte a türelmet és a kitartást. 5 hónapos korára 12 órát aludt éjszaka, mindenki a csodájára járt. Ezt a könyvet minden első gyerekes kismamának el kellene olvasnia, főleg azoknak, akik kissé elveszve érzik magukat ebben a nagy anyaságban. Senki ne ijedjen meg a szigorú napirendtől, mert működik!
Zalavári Anikó
A 3. héttől a könyvben javasolt napirendhez szoktattam a babámat. Ennek eredményeként már 2 hónapos kora óta az EGÉSZ éjszakát átalussza, szinte sose sír és állandóan mosolyog. Ez eddigi életem leghasznosabb könyve. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2