A kék kastély

A huszonkilenc éves Valancy még sosem volt szerelmes, és mintha a boldogság is elkerülte volna. Hatalmaskodó anyja és tolakodó nagynénje árnyékában egy vigasza van csupán: John Foster „tiltott" könyvei, és a Kék Kastélyról szőtt ábrándjai. Ekkor érkezik meg dr. Trent levele, és Valancy végre megfeledkezik az óvatosságról. Életében először azt... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 184 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Woodstock
Egy nagyszerű könyv Lucy Maud Montgomerytől!
Atara
Rendkívül szórakoztató, kedves regény! Spóroltam a fejezetekkel, mert nem akartam, hogy vége legyen, annyira magával ragadott a történet és a képi világ, ahogy az írónő lefestette azt. Ugyanakkor alig bírtam letenni, kényszerítenem kellett magam, hogy hagyjam abba. :D Ez volt az első könyv, amit Montgomery-től olvastam, de biztos, hogy nem utoljára! Egyértelműen a kedvenceim között van. :)
Diothëma
Hát ha nem is változtatta meg gyökeresen az életemet, az tuti, hogy bekerült a kedvenc könyveim közé. Nem csak a történet hatalmas, hanem a stílus, a szóhasználat is toronymagasan kiemeli a hasonló kaliberű könyvek közül. Montgomery azt hiszem ezúttal felülmúlta önmagát.
GYÖRGYI
Méltó könyv azoknak akiknek kevés volt az Anne 7 kötete -->hát itt egy hasonló.
Kyra
Megváltoztatta a gondolkodásmódomat és más szemmel néztem a világot, miután elolvastam. Gyökeresen megváltoztatta az életemet, sokkal pozitívabban gondolkozok. Nagyszerű történet!
Đodó
Nekem is nagyon tetszett.Szinte alig bírtam letenni.Magával ragadó történet.
Kliszek Bori
Hajnalig olvastam, egyszerűen hozzánőtt a kezemhez. Nagyon jó könyv!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1