Stieg Larsson

A kártyavár összedől - Millennium trilógia III.

MILLENNIUM TRILÓGIA

animus kiadó  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  620 oldal

A zseniális és öntörvényű Lisbeth Salander életveszélyesen megsebesül. Még kórházban ápolják, amikor egy szűk, semmitől vissza nem riadó kör már szervezkedni kezd. A tét óriási a számukra: a svéd titkosszolgálat munkatársaiként bizonyíthatóan súlyos törvénytelenségeket követtek el. Mindenre képesek, hogy Salandert egyszer és mindenkorra eltüntessék, és ártalmatlanná tegyék szövetségesét, a sztárújságíró Mikael Blomkvistot is, aki jól dokumentált tényfeltáró riportban akarja leleplezni üzelmeiket. Rendőrök, titkos ügynökök, újságírók, közhivatalnokok válnak szövetségessé vagy halálos ellenséggé a küzdelemben, amely az egész politikai elitet óriási botránnyal fenyegeti. Azzal a gyermeki izgalommal és örömmel olvastam a Millennium trilógiát, mint valaha Dumas vagy Dickens műveit. Titkon azzal a reménnyel tölt el, hogy talán nincs minden veszve a mi tökéletlen világunkban. Lisbeth Salander, légy üdvözölve a halhatatlan regényhősök között!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 781 Ft

A termék megvásárlásával

378 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó animus kiadó
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:620
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly626 gr
Sorozat MILLENNIUM TRILÓGIA
FordítóTorma Péter
ISBN9789633243527
Árukód2207464 / 1063370

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)
stefi
2009. 12. 12.

A könyv valami fantasztikus, letehetetlen. A karakterek páratlanul érdekesek és hitelesek, az elmúlt néhány év legjobb krimije.

Rafa
2009. 12. 20.

Zseniális, mint az első kettő, de azért a második a legjobb. De ez is kihagyhatatlan. Kötelező. (És eddig én soha nem olvastam, néhány klasszikuson kívül, krimit vagy thrillert, valahogy ez a műfaj nekem filmen működött.) Egy hete ezekkel a könyvekkel élek. Alig alszom, alig eszem, csak olvasok. :)

Era
2012. 03. 26.

Én a tetovált lányt a moziban láttam, és rögtön lenyűgözött, de mivel filmen láttam nem olvastam el, hanem rögtön a második részével kezdtem, ami hihetetlen jó volt. Tegnap fejeztem be, és alig várom, hogy belekezdjek a harmadik részbe. Ajánlom jó szívvel mindenkinek.

Olvasó
2013. 01. 28.

A trilógiai utolsó része akár csak a korábbiak nagyon izgalmas, nehéz letenni.

Madarász Zoltán
2013. 03. 23.

Legalább hatvanféle folytatást el tudnék képzelni ennek a trilógiának, és közben mégis minden kerek. Larsson mesteri. Akkor és úgy veszik el a részletekben, amikor és ahogy senki sem számít rá, és több száz oldalon keresztül építgetett és előkészített fordulatot a legcsekélyebb feltűnés nélkül 180 fokkal továbbfordít. Csak azt tudom mondani: Stieg, rohadt nagy kár érted.

szindilu
2013. 12. 25.

Azt hiszem a trilógia első része volt a legizgalmasabb, a második még valamelyest megközelítette e tekintetben, de a lezáró rész már inkább csak érdekesnek volt mondható. A tárgyalásról szóló oldalak tetszettek a leginkább, az ügyvédnő stílusa nagyon el lett találva.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 781 Ft

A termék megvásárlásával

378 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat