A Da Vinci-kód

A csavaros kód Leonardo műveiben rejtőzik. • Kétségbeesett hajsza Európa székesegyházain és kastélyain keresztül. • Végül fény derül az évszázadokon át titokban tartott, megdöbbentő igazságra. "Egy lángelme szüleménye." Nelson DeMille A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő esti... bővebben
Utolsó ismert ár:
7 590 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bucsek Balázs
Azoknak, akik egy jó krimit szeretnének olvasni, csak ajánlani tudom. A mű okos, átgondolt, leleményes. Olyannyira jó a szerkesztése, hogy máig sokan oknyomozó riportként tekintenek rá. Aki tényekkel alátámasztott történetet szeretne, az kerülje el messzire! Vannak, akik a filmet is kiemelték. Sajnos a régi igazság itt is igaz, a könyv messze veri a filmet, így aki esetleg azért nem olvasta el, mert csalódott a moziban, vegye nyugodtan a kezébe!
Fokt András
Én először filmben láttam, de a maga majdnem három órájával az is földbe döngölt, főleg a vége, az a kedvencem. Mestermű ez a könyv. Az egyik legjobb amit valaha olvastam. Óriási hatással van az emberre, mindenkinek ajánlom.
Vesztergom-Venesz Klaudia
Ez a könyv... Nagyon durva! Azt mondta egy ismerős, hogy nem fogom érteni. De számomra minden egyértelmű volt, tényleg nem tudtam letenni! Köszönhetek neki egy-két átolvasott éjszakát!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot