A Bankár

Frei Tamás

Jamaicán a rendőrségi terepjárók már dübörögnek, hogy kézre kerítsék a Magyarországról óriási vagyont "kimenekítő" és a távoli karibi szigeten bujkáló, korrupt pesti bankárt. Az Országos Jelzáloghitelbank elnökének privát gépén irtózatos erejű pokolgépet rejtettek el, és csupán percek kérdése, hogy Magyarország egyik legbefolyásosabb milliárdosát a... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
143 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Vörös Beáta
Amennyire szerettem Frei műsorait a tv-ben, és vártam a regényét, akkorát csalódtam. Az igaz, hogy fordulatokban gazdag mind A bankár, mind A megmentő, de akkor sem élveztem egyik regényét sem. Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elolvassam A bankár végét is... Sajnos nekem ez nem a letehetetlen regények egyike :(
Nagy Lászlóné
Nagyon tetszett ez a regény is. Hasonlóan a Megmentőhöz, ez is nagyon izgalmas, fordulatos, eseményekben gazdag volt. Már nagyon várom a következő regényt is, és remélem abban sem fogok csalódni.
Balázs Egervári
Érdekes könyv. Olyan mintha a Frei dosszié egy adása köszönne vissza benne. Alapos és aprólékos mű. Nem csak a világgazdaság mozgatórugóit ismerhetjük meg a könyvből, hanem minden egyes fontos helyszín jellemzőit is. Méghozzá olvasó közeli előadásban, nem a szakzsargoné a hangsúly. Csak ajánlani tudom mindannak, aki szereti Frei műsorait, szívesen olvas izgalmas akció regényt és érdeklődik a világgazdaság "nagypályás" játéka iránt.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2