Rick Riordan

A 39 kulcs 1. - A csontlabirintus

A 39 KULCS

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  235 oldal

Mi történne, ha rájönnél, hogy a családod az egyik leghatalmasabb család a történelemben? Mi lenne, ha azt mondanák, hogy a család erejének forrását elrejtették a világ különböző részein, 39 kulcs formájában? Mi lenne, ha választás elé állítanának: fogod az egymillió dollárt és elsétálsz vagy megkapod az első kulcsot? Ha Amy vagy Dan Cahill helyében vagy, a kulcsot választod és megkezdődik a veszélyes hajsza.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 564 Ft

A termék megvásárlásával

256 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:235
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly320 gr
Sorozat A 39 KULCS
IllusztrációRAJZOKKAL
FordítóFarkas Orsolya
ISBN9789632452791
Árukód2211084 / 1067293

Vásárlói értékelések, vélemények

Franci
2011. 01. 14.

IMÁÁÁÁDOOOM!!!!! Nagyon jóóó mindenkinek ajánlom!!!

Takács Imréné
2011. 05. 26.

Szerintem egy nagyon jó, nyomozós, trükkös, részben történelmi regény, de 10 éves kor alattiaknak nem ajánlom, viszont annak, aki kíváncsi egy családi háborúra, különös fogásokra, és két tinédzser rendkívüli eszére, annak melegen ajánlom, mert nagyon jó...

Libri Campona Könyváruház - J. Gábor
2012. 09. 12.

Sziasztok. A mai könyv,amit figyelmetekbe szeretnék ajánlani(függetlenül attól,hogy tizen-éves,vagy 40-es vagy),az Rick Riordantl A 39 kulcs cím"klasszikus"mve.:) A szerzt talán jól ismeri az a közönség,aki olvasta tle a Parcy Jackson és az olimposziak cím 5kötetes sorozatát.(amit pár éve meg is filmesítettek Hollywood-ban mérsékelt sikerrel.Szerintem nem sikerült rosszul.Annyira nem,hogy jövre jöhet a 2.könyv filmes változata is..:) Személy szerint,mind az író,mind a 39 kulcs sorozat az egyik kedvencem,bár ez tényleg ifjúsági irodalom,de....kicsit másképp. A történet röviden: Van két fiatal testvérpár(egy 10-en éves fiú és egy lány),napjaink Amerikájában,akiknek a szülei titokzatos körülmények között meghaltak. Ezért a gyerekeket a szülk halála után többnyire a nagyanyjuk nevelte,akit imádnak. Sajnos,utoljára pont úgy kell találkozniuk vele,hogy t temetik. Na itt kezddik el a történet:a nagymama végrendeletével és itt indul meg a hajsza a rejtélyes 39kulcs után,ahol nem csak a két lurkó,de a család többi tagja is részt vehet. Mindenki választhat:vagy a kulcsok keresésére indul,ismeretlen veszélyeknek és izgalmaknak kitéve,vagy elfogad egy bizonyos összeget,amit a nagyi felajánlott a végrendeletében és távozik,el se kezdi a játékot.!:) Riordan eszméletlenül jól tudja "keverni a lapokat",annyira hatásosan,hogy nem lepdék meg,ha ebbl is film születne:) A történet pörgs,az elejétl a végéig,mondhatni egy utazás,ahol különböz kultúrák különböz embereivel,tájak városok szépségeivel és egy kis tudománnyal is megismerkedhetünk a két fiatal szemén keresztül. Egy igazi "hullámvasút!":) A mellékszereplk sem elhanyagolhatók a storyban.Ahogy az ember jobban odafigyel,olvas a sorok között,rájön,hogy a késbbiekben nagyon fontos szerepet fognak betölteni,mind a könyvben,mind a gyerekek életében.(pl:a dadus,aki talán nem is az,hanem..... egy kém?:)) Összefoglalva:kitn szórakozás és kikapcsolódás eme olvasmány. Bár a többi részt nem Riordan jegyzi,de aki az elst elolvassa,mindenképp tovább fog menni ettl függetlenül,mivel a késbbi szerzk tudják folytatni a "Riordan vonalat" és egyáltalán nem fullad unalomba a történet! Számomra az egyik legszínvonalasabb ifjúsági könyv,amit utoljára talán Fekete István:Tüskevár-jánál tapasztaltam.:)(amit szintén figyelmetekbe ajánlok,mert egy örök darab.:)) Üdv:J.Gábor(Campona)

Zelenik Krisztina
2016. 07. 23.

Kalandos,tini történet.Annak ellenére,hogy én már rég nem vagyok tini,tetszett,és biztosan megfogom venni a következő részt is.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 564 Ft

A termék megvásárlásával

256 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat