Táplálkozástan

képzőművészeti kiadó  | 2009  | papír / puha kötés  |  196 oldal

Libri Antikvárium
A könyv a vendéglátó képzés számára készült, korszerű ismeretanyagával igazi segítség a táplálkozási ismeretek elsajátításához és az étrendek összeállításához. A kiadvány hat témakört ölel fel: táplálkozási alapismeretek, ételkészítési feldolgozások hatása a tápanyagokra, az élelmiszercsoportok táplálkozási értékelése, nemzetek konyháinak táplálkozási jellemzői, a kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a kiegyensúlyozatlan és a beteg szervezetek táplálkozása. A fejezetek végén található összefoglalások, kérdések és feladatok segítik a tananyag elsajátítását, rendszerezését. A kiadvány végén lévő kisszótár jól kiegészíti a tankönyv anyagát, valamint segítséget nyújt a fogalmak tanulásában.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 990 Ft

A termék megvásárlásával

499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó képzőművészeti kiadó
Kiadás éve2009
Oldalak száma:196
Súly300 gr
ISBN2399983753644
ÁrukódSL#2110040777
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 990 Ft

A termék megvásárlásával

499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom