Szakács szakmai ismeretek

műszaki könyvkiadó  | 2017  | puhatáblás, ragasztókötött  |  350 oldal

Libri Antikvárium
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv a konyhai műveletek bemutatása - hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek, mártások tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése - mellett kitér az árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 6 990 Ft

A termék megvásárlásával

699 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
fóliába kötve; koszolódott felső lapélek
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2017
Oldalak száma:350
Súly800 gr
ISBN2310010486878
ÁrukódSL#2112154253
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 6 990 Ft

A termék megvásárlásával

699 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Sarah Beth Durst: Bűbájok boltjaSarah Beth Durst: Bűbájok boltja