Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre
paul parey könyvkiadó | vászon | 468 oldal
A termék megvásárlásával
509 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | közepes állapotú antikvár könyv - kopottas - könyvtári |
|---|---|
| Könyvtári pecsét az előzéklapon, matrica a gerincen. A borító kopottas. | |
| Kiadó | paul parey könyvkiadó |
| Oldalak száma: | 468 |
| Súly | 1230 gr |
| ISBN | 2310016874747 |
| Árukód | SL#2112376070 |
| Kötés | vászon |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
509 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
































