Korszerű ételkészítési ismeretek I-II.

kereskedelmi és idegenforgalmi továbbképző kft.  | 2011  | papír / puha kötés  |  632 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 10 590 Ft

A termék megvásárlásával

1 059 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó kereskedelmi és idegenforgalmi továbbképző kft.
Kiadás éve2011
Oldalak száma:632
Súly600 gr
ISBN2310010935499
ÁrukódSL#2112022599
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 10 590 Ft

A termék megvásárlásával

1 059 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Sarah Beth Durst: Bűbájok boltjaSarah Beth Durst: Bűbájok boltja