Ételkészítési ismeretek - letölthető melléklettel
műszaki könyvkiadó | 2021 | kemény kötés | 552 oldal
A termék megvásárlásával
1 299 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| gerincen kívül mini sérülés; könyvtári pecséttel, belül hibátlan | |
| Kiadó | műszaki könyvkiadó |
| Kiadás éve | 2021 |
| Oldalak száma: | 552 |
| Súly | 300 gr |
| ISBN | 2310015260787 |
| Árukód | SL#2112421478 |
| Kötés | kemény kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 299 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
















































