Ételkészítési ismeretek + CD

műszaki könyvkiadó  | 2015  | cérnafűzött, keménytáblás  |  472 oldal

Libri Antikvárium
A könyv hibátlan állapotú, de hiányzik a CD-Rom.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 14 400 Ft

A termék megvásárlásával

1 440 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2015
Oldalak száma:472
Súly930 gr
ISBN2310012362033
ÁrukódSL#2112057707
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 14 400 Ft

A termék megvásárlásával

1 440 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Sarah Beth Durst: Bűbájok boltjaSarah Beth Durst: Bűbájok boltja