Zsolnay; Oriskó Ferenc; Lukács; Sándor

Ételkészítési ismeretek + CD

képzőművészeti kiadó  | 2013  | kemény kötés  |  472 oldal

Libri Antikvárium
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most CD melléklettel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 590 Ft

A termék megvásárlásával

1 159 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó képzőművészeti kiadó
Kiadás éve2013
Oldalak száma:472
Súly930 gr
ISBN2310011541477
ÁrukódSL#2112475932
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 590 Ft

A termék megvásárlásával

1 159 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Fábián Janka: A remény szerelmeseiFábián Janka: A remény szerelmesei