Lukács-Oriskó-Sándor-Zsolnay

Ételkészítési ismeretek

képzőművészeti kiadó  | 2003  | papír / puha kötés  |  384 oldal

Libri Antikvárium
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 890 Ft

A termék megvásárlásával

289 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - kopottas
A gerincél sérült, ragasztott, lapalji sarokrésznél halvány folt
Kiadó képzőművészeti kiadó
Kiadás éve2003
Oldalak száma:384
Súly300 gr
ISBN2310020144300
ÁrukódSL#2112698920
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 890 Ft

A termék megvásárlásával

289 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem