Ételkészítési ismeretek
műszaki könyvkiadó | 2021 | kemény kötés | 550 oldal
A termék megvásárlásával
1 289 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| Enyhén karcos borító | |
| Kiadó | műszaki könyvkiadó |
| Kiadás éve | 2021 |
| Oldalak száma: | 550 |
| Súly | 200 gr |
| ISBN | 2310011850852 |
| Árukód | SL#2112687447 |
| Kötés | kemény kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 289 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes































