Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
műszaki könyvkiadó | 2021 | papír / puha kötés | 212 oldal
A termék megvásárlásával
549 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | hibátlan, olvasatlan példány |
|---|---|
| Kiadó | műszaki könyvkiadó |
| Kiadás éve | 2021 |
| Oldalak száma: | 212 |
| Súly | 100 gr |
| ISBN | 2310015260695 |
| Árukód | SL#2112421741 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
549 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
























