Ételkészítési gyakorlat II. - Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1979  | papír / puha kötés  |  148 oldal

Libri Antikvárium
Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv - 4. változatlan kiadás - Felülbírálták: Dékán István - Túrós Emil - KG-2962-a-7900 - Rsz.: 21 906- További ismertető: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 490 Ft

A termék megvásárlásával

149 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képekkel (állapotfotó). Szinte kinyitatlan, jó állapotú példány. Könyvízelítő: "Belelapozás".
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1979
Oldalak száma:148
Súly219 gr
ISBN2399968112176
ÁrukódSL#2109979811
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 490 Ft

A termék megvásárlásával

149 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Barbara - Az esélyNáray Tamás: Barbara - Az esély