Venesz József

Ételkészítés technikája

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1964  | félvászon  |  703 oldal

Libri Antikvárium
A vendéglátóipari tanulóiskolák számára.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 490 Ft

A termék megvásárlásával

749 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Papír védőborítója sérült!
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1964
Oldalak száma:703
Súly2000 gr
ISBN2310013534330
ÁrukódSL#2112580452
Kötésfélvászon

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 490 Ft

A termék megvásárlásával

749 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Fábián Janka: A remény szerelmeseiFábián Janka: A remény szerelmesei