Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.
közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1968 | papír / puha kötés | 246 oldal
A termék megvásárlásával
250 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 10-12 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 10-12 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv - sérült borító |
|---|---|
| Kiadó | közgazdasági és jogi könyvkiadó |
| Kiadás éve | 1968 |
| Oldalak száma: | 246 |
| Súly | 500 gr |
| ISBN | 0249002585584 |
| Árukód | SL#2107018802 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
250 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 10-12 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 10-12 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
























