Az ételkészítés technológiája (Közétkeztetési könyvek)

kereskedelmi könyvkiadó  | 1953  | papír / puha kötés  |  348 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 490 Ft

A termék megvásárlásával

549 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - kopottas - gyűrődésekkel
Kiadó kereskedelmi könyvkiadó
Kiadás éve1953
Oldalak száma:348
Súly200 gr
ISBN2399957054289
ÁrukódSL#2111254166
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 490 Ft

A termék megvásárlásával

549 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power