Az ételkészítés technológiája III. Cukrászati gyakorlatok

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1972  | papír / puha kötés  |  138 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 800 Ft

A termék megvásárlásával

480 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1972
Oldalak száma:138
Súly300 gr
ISBN2399990079478
ÁrukódSL#2108874533
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 800 Ft

A termék megvásárlásával

480 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Emi Yagi: Kihordott hiányEmi Yagi: Kihordott hiány