Pusztai Árpád-Bardócz Zsuzsa

A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága

kölcsey intézet  | 2004  | papír / puha kötés  |  184 oldal

Libri Antikvárium
Onnantól kezdve, hogy beavatkozunk a természet folyamataiba, a kívánatos eredmények mellett szinte mindig meglepetésszeruen megjelennek váratlan, gyakran nem kifejezetten pozitív hatások. Különösen igaz ez az utóbbi évszázadban iparággá növekvo élelmiszergyártásra és azon belül is a génkezelt növényekbol, állatokból eloállított élelmiszerekre. Errol a sokakat érinto témáról írnak a szerzok, kifejezetten laikusok számára.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó kölcsey intézet
Kiadás éve2004
Oldalak száma:184
Súly300 gr
ISBN2399969653234
ÁrukódSL#2112019306
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Az Olvasás világnapjaAz Olvasás világnapja