Minden, ami

Star Wars - Az ébredő erő

A képes útmutató

Az ébredő Erő című legújabb Star Wars epizódról szóló kalauz egyedülálló módon a filmmel szinte egy időben kerül a boltokba. A könyvben többek között megismerhetjük az új Star Wars film járműveit, helyszíneit, és néhány szereplőt is.

[#PRODUCT_BOX#2640642#]

Tony DiTerlizzi – Ralph McQuarrie

Luke Skywalker, a jedi lovag kalandjai

A klasszikus Star Wars trilógia eredeti vázlatait készítő művész könyve, mely Luke Skywalker kalandjain keresztül mutatja be a klasszikus trilógia eseményeit, mindezt saját festményeivel illusztrálva.

A könyv Tony DiTerlizzi és Ralph McQuarrie közös munkája. Ralph McQuarrie George Lucas egyik állandó grafikusa, aki a kezdet kezdetétől részt vett a Star Wars saga megalkotásában. Tony DiTerlizzi számos könyv, film, és kártyajáték díjnyertes illusztrátora, egyik leghíresebb munkája A Spiderwick krónika című könyv, illetve film.

[#PRODUCT_BOX#2625393#]

Star Wars -
Vader kicsi hercegnője

A népszerű művész, Jeffrey Brown vicces történeteiből készült sorozat első része.

[#PRODUCT_BOX#2631305#]

Star Wars -
Jó éjt, Darth Vader!

A népszerű művész, Jeffrey Brown vicces történeteiből készült sorozat második része.

[#PRODUCT_BOX#2625405#]

Star Wars -
Darth Vader és barátai

A népszerű művész, Jeffrey Brown vicces történeteiből készült sorozat harmadik része.

[#PRODUCT_BOX#2625400#]

Jeffrey Brown, a világszerte ismert karikaturista önéletrajzi képsorokat és humoros képregényeket készít. Már gyerekkorában megfertőzte a Star Wars-mánia: Star Wars filmeken nőtt fel, Star Wars akciófigurákkal játszott, és gyűjtötte a Star Wars kártyákat.

Star Wars -
Amiről tudnod kell és tudni érdemes


Hogyan köszönnek Plo Kloon jedi mester szülőbolygóján? Mi volt Luke Skywalker beceneve fiatal korában, amikor még csak egy tatuini párafarmer volt?

[#PRODUCT_BOX#2640618#]

Star Wars -
Alkoss, tanulj, játssz!


Tudj meg minél többet a jedikről és sithekről, sok-sok érdekesség és rengeteg inspiráló feladat segítségével! Tervezz saját űrhajót! Rajzolj le egy izgalmas fénykard párbajt!

[#PRODUCT_BOX#2640632#]

Star Wars -
Szereplők nagykönyve

Utazz el a Csillagok háborúja világába, és tudj meg mindent a legbátrabb jedikről és a leggonoszabb sithekről. Ismerd meg a Csillagok Háborúja filmekben szereplő undorító szörnyeket, különös idegeneket, és a hűséges droidokat.

[#PRODUCT_BOX#2615936#]

Star Wars -
A galaxis űrhajói

8-10 évesek számára készült ismertető, űrhajó-kalauz: jól ismert járművek részletes leírása (Millennium Falcon, TIE-vadász, stb.) mellett a hetedik epizód egyik űrhajója is feltűnik a könyvben!

[#PRODUCT_BOX#2640617#]

Star Wars -
A csempész futása

Han Solo és Csubakka kalandja

Az Új remény és az A Birodalom visszavág közötti időszakban játszódó történetben Han Solót és Csubakkát a Lázadók Szövetsége megbízza egy feladattal, melyet úgy kell végrehajtaniuk, hogy birodalmi tisztviselők és ádáz fejvadászok üldözik őket - akik mind messziről felismerik a Millennium Falcon jellegzetes alakját.

[#PRODUCT_BOX#2640488#]

Star Wars -
A jedi fegyvere

Luke Skywalker kalandja

Az Új remény és az A Birodalom visszavág közötti időkben Luke-ra, a lázadás ifjú hősére komoly feladat vár: egy ismeretlen bolygón kell használnia az Erőt, hogy megmenthessen egy lányt, és legyőzhessen egy rejtélyes idegent. A könyvben olyan információk is találhatók, amelyek a 2015. december 18-án mozikba kerülő VII. epizód, Az ébredő Erő...

[#PRODUCT_BOX#2640636#]

Star Wars -
Mozgó célpont

Leia hercegnő kalandja

A Birodalom visszavág és az A jedi visszatér között játszódó történet középpontjában Leia hercegnő áll, akinek önfejű alakokból kell csapatot kovácsolnia, hogy egy fontos és titkos küldetést hajtsanak végre a Birodalom ellen. A könyvben olyan információk is találhatók, amelyek a 2015. december 18-án mozikba kerülő VII. epizód, Az ébredő Erő...

[#PRODUCT_BOX#2641425#]

Star Wars -
Lázadók - Képes útmutató

Visszatérés egy messzi-messzi galaxisba... Ismerkedj meg a főhősökkel és gonosz ellenfeleikkel, fedezd fel a sohasem látott járműveket és az eddig ismeretlen bolygókat! A könyv előszavát a sorozat egyik készítője, Dave Filoni írta, a kötet utolsó fejezetében pedig bekukkanthatsz a kulisszák mögé, és megtudhatod, hogyan készült az izgalmas...

[#PRODUCT_BOX#2613942#]

Star Wars -
Lázadók foglalkoztató sötétben világító maszkkal

Készülj fel a kalandra! Sok-sok érdekesség vár rád a Star Wars Lázadók sorozatról, mindemellett 4 darab, sötétben világító maszkot is elrejtettünk ebben a kivételes foglalkoztatóban.

[#PRODUCT_BOX#2640613#]

Star Wars -
Lázadók matricás foglalkoztató 1.

Sötét időket élnek a galaxis lakói. A Birodalom csapatai sorra foglalják el a bolygókat, elveszik az emberek földjét, szabadságát és jövőjét. Ezekben a nehéz időkben tűnik fel egy kis hajó, a Szellem és bátor legénysége, akik felveszik a harcot a Galaktikus Birodalommal. Készülj fel a kalandra! Sok rejtvény, feladat, és matrica vár rád ebben a...

[#PRODUCT_BOX#2613936#]
ChatBot