Felszolgálási ismeretek II. - A vendéglátóipari szakképzés számára
műszaki könyvkiadó kft. | 2006 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 278 oldal
A termék megvásárlásával
350 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | műszaki könyvkiadó kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2006 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 278 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 350 gr |
ISBN | 9631619427 |
Árukód | 2092789 / 1011629 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
350 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes