Felszolgálási ismeretek II. - A vendéglátóipari szakképzés számára
műszaki könyvkiadó kft. | 2006 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 278 oldal
A termék megvásárlásával
350 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | műszaki könyvkiadó kft. |
|---|---|
| Kiadás éve | 2006 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 278 |
| Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
| Súly | 350 gr |
| ISBN | 9631619427 |
| Árukód | 2092789 / 1011629 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
350 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes

























