Vadból, halból, gombából készült ételek

madách kiadó  | 1988  | kemény kötés  |  231 oldal

Libri Antikvárium
Konyhánk a vadhúsnak a megérdemeltnél kevesebb figyelmet szentel. Hasznos lenne, ha étlapunkon gyakrabban szerepelnének vadhúsból készült ételek, melyeknek húsa igen ízletes, tápértéke is nagy. A háziasszonyokon múlik, hogy mennyire tudják megkedveltetni a vadpecsenyét. Ebben kíván segítséget nyújtani a könyv receptek sokaságával, tanácsokat ad a szakszerű előkészítésre. Az étel ízét a fűszerezés alapozza meg. Ez különösen igaz a vadhúsokra. Itt útmutatást kap a kedves olvasó. A könyvet halból és gombából készült ételek ismertetése teszi teljessé.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 320 Ft

A termék megvásárlásával

132 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képpel
Kiadó madách kiadó
Kiadás éve1988
Oldalak száma:231
Súly200 gr
ISBN2399963180491
ÁrukódSL#2110641990
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 320 Ft

A termék megvásárlásával

132 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás