A 100 legjobb halétel - MINDENNAPI ÉS KÜLÖNLEGES RECEPT NEM CSAK ÍNYENCEKNEK (Angolna citrommártással; Bográcsos halleves; Édes-savanyú hal; Fogasszeletek vajban; Füstölt sajttal töltött pisztráng; Göngyölt lazac; Halas lasagne; Hal-

stb könyvek könyvkiadó kft.  | 2002  | puhatáblás, ragasztókötött  |  80 oldal

Libri Antikvárium
Fekete-fehér illusztrációkkal. TARTALOM: Előszó 3 Ajókával burkolt hal 13 Alufóliás harcsa 13 Angolna citrommártással 14 Babos pisztráng 14 Bográcsos halleves 15 Borzaska 16 Cápa roston, zöldségekkel 16 Ceruzababos heringsaláta 17 Csuka citrommártással 17 Csukavagdalt 18 Diós angolna 18 Dorozsmai molnárponty 19 Dunai halászlé 19 Édes-savanyú hal 20 Fogas galantin 21 Fogas molnárné módra 21 Fogas tokaji mártásban 22 Fogasszeletek tojásmártással 22 Fogasszeletek vajban 23 Forrázott fogas 23 Francia halleves 24 Füstölt sajttal töltött pisztráng 24 Garnélarák sütve-rázva 25 Gombás süllőszeletek 25 Gombával töltött harcsa 26 Göngyölt lazac 26 Gyümölcsös kecsege 27 Hal burgonyabundában 28 Hal-alaplé 28 Halas cordon bleau 29 Halas lasagne 29 Halas palacsinta 30 Halas szendvics 31 Halas szusi 31 Halas tojásrántotta 32 Hal-fatányéros 32 Halfelfújt 33 Halkocsonya 34 Halkoszorú 34 Halkrémmel töltött tojás 35 Halmajonéz 35 Halpaprikás 36 Halpuding 37 Halszeletek sörtésztában 37 Heringkrém 38 Hideg fogas pirítóssal 38 Ínyenc lazacsaláta 39 Kapros-tejfölös szardíniasaláta 39 Kárpáti ragu 40 Kecsege kárpáti 40 Kocsonyázott tenger gyümölcsei 41 Korhely halászlé 41 Lazacérmék roston 42 Lazac-tatár 42 Lecsós ponty 43 Mandulás haltészta 43 Milánói hal 44 Mustáros kéregben sült hal 44 Pácolt lazac 45 Papírban sült hal 45 Paradicsomos hal 46 Párolt fogas 46 Párolt hal szecsuani módra 47 Pisztráng egészbe sütve 48 Pisztráng kékre főzve 48 Pizza tenger gyümölcseivel 49 Polipsaláta 49 Ponty savanyú káposztával 50 Pontyhalászlé 50 Pontypörkölt 51 Rácponty 52 Rákmeridon 52 Rakott palacsinta hallal 53 Ráksaláta 54 Rákvaj 54 Rántott békacomb 55 Rántott halszeletek 56 Rizsen sült hal 56 Roston sült pisztráng, zöldségekkel 57 Roston sült ponty 57 Süllő egészben sütve 58 Sült fogas kapormártással 58 Szalonnás csuka 59 Szalonnás ponty 59 Szegedi halászlé 60 Szegedi halsaláta 60 Tárkonyos halleves 61 Tejszínes halleves 61 Tenger gyümölcsei saláta 62 Tésztában sült hal 62 Tiszai halászlé 63 Tonhalsaláta 64 Tonhalszeletek törökösen 64 Tormás, tejfölös csuka 65 Tőkehal gombával 65 Tőkehalmáj-saláta 66 Vajastésztában sült füstölt lazac 67 Vörösboros lazac paradicsommal 67 Vörösboros ponty 68 Zöldborsós tintahal 68 Ízletes mártások halételekhez 70 Citrommártás 70 Csalánmártás 70 Gombamártás 71 Ínyencmártás 71 Joghurtmártás 72 Kapormártás 72 Majonézmártás 72 Moszkvai mártás 73 Paradicsomos gombamártás 73 Tojásmártás 74 Tokaji mártás 74 Tormamártás 75 Uborkamártás 75 Zöldhagymamártás 75
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó stb könyvek könyvkiadó kft.
Kiadás éve2002
Oldalak száma:80
Súly250 gr
ISBN2399981031911
ÁrukódSL#2110995920
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa