Tiltott gyümölcs

Olvastam!
Értékelje Ön elsőnek!

Jojo Moyes

Merham takaros tengerparti település az 1950-es évek Angliájában. Olyasforma város, ahol mindenki tudja, hol a helye (aki pedig nem, azt nyomban helyre teszik). A háborúban, a Londonra hulló német bombák elől sok más kisgyerekkel együtt evakuált, nehézsorsú Lottie Swift Merhambe a... bővebbenMerham takaros tengerparti település az 1950-es évek Angliájában. Olyasforma város, ahol mindenki tudja, hol a helye (aki pedig nem, azt nyomban helyre teszik). A háborúban, a Londonra hulló német bombák elől sok más kisgyerekkel együtt evakuált, nehézsorsú Lottie Swift Merhambe a tiszteletreméltó Holden családhoz kerül, amely befogadja őt, s a háború után is náluk marad. Náluk nevelkedik, és imádja Merhamot. Nem úgy Holdenék lánya, Celia, akit bosszant a városlakók kisszerűsége, szűklátókörűsége. Amikor egy csapat bohém költözik be az art deco stílusban épült, lakatlan tengerparti házba, az Arcadiába, a lányokat, akik később szerelmi riválisok lesznek, legalább annyira vonzzák a kísértései, mint amennyire meghökkentik Merham polgárait. Olyan események láncolatát indítják el, amelyeknek múlhatatlan és tragikus következményei lesznek.

Most, mintegy ötven esztendővel később, az Arcadia ismét életre kel, s lakói újból viharos érzelmeket korbácsolnak fel. Az események többeket is arra késztetnek, hogy elgonddlkodjanak a saját életükön, és feltegyék a kérdést: valaha is magunk mögött hagyhatjuk-e a múltunkat?

Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 3.799 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat:
Anyám azt mondta egyszer, megtudhatod, ki lesz a férjed, csak hámozz meg egy almát, és dobd át a héját a vállad fölött, egy darabban.

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Értékelje Ön elsőnek!
Jojo Moyes - Tiltott gyümölcs
Kiadó: Ulpius-Ház Könyvkiadó KFT.
Oldalak száma: 544
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 440 gr
ISBN: 9789639752313
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2007
Árukód: 2145870
Fordító: Loósz Vera

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés