Stephan Lagorce

Csokoládé - Ízek és desszertek

geopen könyvkiadó kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  158 oldal

A csokoládékostolás kézikönyve, 40 csokoládés recepttel és ínycsiklandó fotókkal , trükkökkel, ötletekkel, tanácsokkal. A csokoládé kóstolásánál nem hagyatkozhatunk egyedül az íz érzékelésére. Az olyan lenne, mintha egy tájat csak az egyik szemünkkel szemlélnénk, mert legyen szó táblás csokoládéról, desszertről vagy csokoládékrémről (ganache), megítélésükhöz mind az 5 érzékünkre szükség van, kivétel nélkül. Mutatós, exkluzív csomagolású könyv, mindnekinek nagyszerű ajándék!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
5 215 Ft

A termék megvásárlásával

521 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó geopen könyvkiadó kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:158
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1080 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóDéva Mária
FotóztaÉric Fénot
ISBN9789639973206
Árukód2214055 / 1069747

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
5 215 Ft

A termék megvásárlásával

521 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa