Anneliese Eckert  |  Gerhard Eckert

Római tál - Finomságok cserépedényben

k.u.k. könyv-és lapkiadó kft.  | 2004  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  64 oldal

Mint általában azok a használati tárgyak, amelyek természetes alapanyagokból készülnek, a cseréptál vagy más nevén a római tál is számos olyan jó tulajdonsággal rendelkezik, amelyekkel szintetikus "kollégái" nem. Minimális folyadék felhasználásával sül, párolódik benne az étel különlegesen zamatosra, ropogósra. Sokan csak hússütésre használják, pedig gasztronómiai felhasználhatósága ennél jóval színesebb - bizonyíték erre a kötetben olvasható sokféle, úgy zöldséges, halas, húsos fogásokat, mint desszerteket tartalmazó változatos receptgyűjtemény.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 330 Ft

A termék megvásárlásával

133 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó k.u.k. könyv-és lapkiadó kft.
Kiadás éve2004
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:64
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly240 gr
IllusztrációSZÍNES ÉTELFOTÓK
FordítóKeszthelyi Ágnes
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789639384958
Árukód2089256 / 1010492

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 330 Ft

A termék megvásárlásával

133 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!